مشارکت قطب های علمی در توسعه دانشگاه صنعتی امیرکبیر

سید احمد معتمدی در مراسم افتتاحیه کنفرانس بین المللی پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند افزود: برنامه درسی رشته های مختلف دانشگاه باید متناسب با تکنولوژی و نیازهای کشور به روز رسانی و بازنگری شود.

وی خاطرنشان کرد: طبق اعلام وزارت علوم دانشگاه های کوچکتر می توانند از برنامه های موفق دانشگاه های بزرگ کشور استفاده کنند.
معتمدی با بیان اینکه پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند موضوعات روز دنیا است، بیان داشت: حجم اطلاعات ذخیره شده در دنیا طی دو سال گذشته 3 برابر شده است.
به گفته وی، در کشورهای اروپایی 90 درصد کاربری تلفن های همراه افراد مربوط به انتقال مالتی مدیا است و این درحالیست که در ایران بیشتر کاربری تلفن های همراه برای انتقال صوت است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر به موضوع هوشمند سازی شبکه های برق اشاره کرد و گفت: ایران در این زمینه به لحاظ علمی عقب نیست و شبکه های برق کشور نیز هوشمند سازی شده است.
رئیس دانشکده برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این مراسم به سابقه درخشان این دانشکده در برگزاری کنفرانس های علمی اشاره کرد و گفت: طی چند سال گذشته 17 کنفرانس داخلی و بین المللی به میزبانی دانشکده برق برگزار شده که هدف اصلی از برگزاری آنها افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه بوده است.
سید حسین حسینیان افزود: دانشکده برق امیرکبیر که در سال 1357 تاسیس شده، اکنون دارای چهار گروه آموزشی، چهار قطب علمی، دو پژوهشکده و 16 آزمایشگاه آموزشی است و به زودی تعداد آزمایشگاه های تحقیقاتی آن به 22 آزمایشگاه افزایش خواهد یافت.
کنفرانس بین المللی پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند در محورهای اصلی پردازش سیگنال، پردازش تصویر، پردازش صوت و گفتار، پنهان سازی داده ها، بینایی ماشین، تحلیل و بازشناسی الگو داده کاوی، سیستم های هوشمند، شبکه های الکتریکی هوشمند محاسبات نرم، شبکه های کامپیوتری برگزار شد.
از ۲۵۰ مقاله ارسال شده به دبیرخانه کنفرانس پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند، ۷۲ مقاله انتخاب شدند که از این تعداد ۴۸ مقاله به صورت شفاهی و ۲۴ مقاله به صورت پوستر ارائه شد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا