علت 50 درصد ناباروری زوج ها مردان هستند
دکتر سید جلیل حسینی در گفت وگو با ایرنا گفت: با این حال موضوع ناباروری مردان در جامعه هنوز نادیده گرفته می شود.وی ادامه داد: در آیین نامه تاسیس مراکز ناباروری، اورولوژیست ها مسئول نیستند و در تعرفه های لقاح آزمایشگاهی و میکرواینجکشن نقش اورولوژیست ها دیده نشده و این بدان معناست که زن علت ناباروری در خانواده شناخته می شود. وی تاکید کرد: این موضوع یک عقبگرد 20 ساله است که باید فورا برای تصحیح آن اقدام شود.
راه اندازی شبکه بهداشت باروری
رییس انجمن اورولوژی آسیا همچنین از مذاکره با کشورهای آسیایی عضو این انجمن برای راه اندازی شبکه بهداشت باروری خبر داد.
حسینی خاطرنشان کرد: 23 کشور آسیایی عضو این انجمن هستند و با بررسی های انجام شده 13 مرکز برجسته باروری و ناباروری در بنگلادش، 12 مرکز در چین، 9 مرکز در هنگ کنگ و 5 مرکز در ژاپن شناسایی شدند که ارتباطات بین المللی آنها در حال انجام است و سایر کشورها نیز برای برقراری این ارتباط شناسایی می شوند.
وی با اشاره به وجود چهار مرکز بهداشت باروری و 60 مرکز درمان ناباروری در سراسر ایران گفت: زمینه سازی این ارتباطات بسیار مهم است زیرا موجب انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک و شناخته شدن مراکز ایرانی در سطح بین المللی می شود.
نقش کمرنگ اعضای هیات علمی در اداره دانشگاه ها
رییس انجمن اورولوژی آسیا گفت: با نگاهی به دانشگاه های جهان این نکته را می یابیم که این دانشگاه ها کمتر به بودجه های دولتی وابسته هستند و با انجام تحقیقات و جذب مشتری تحقیقات منابع مالی دانشگاه را فراهم کرده و در راستای توسعه کشور خود گام برمی دارند.
حسینی افزود: همه دانشگاه های توسعه یافته جهان با تکیه به اعضای هیات علمی و تحقیقاتی آن دانشگاه به سمت خودکفا شدن و نقش آفرینی در جهت توسعه اقتصادی کشور حرکت می کنند.
وی ادامه داد: اما در کشور ما نقش اعضای هیات علمی در اداره دانشگاه ها بسیار کمرنگ است و لازم است این نقش بازنگری شود.