طبق مطالعه اخیر محققان مصرف روزانه روغن ماهی به پیشگیری از مشکلات قدرت بینایی کمک می کند.
در حال حاضر اسیدهای چرب اُمگا۳ به خاطر پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی نظیر حملات قلبی و سکته ها شناخته شده هستند، اما اکنون این اسید چربی که عمدتاً در ماهی آب های سرد نظیر ساردین، قزل آلا و خال مخالی و همچنین در مغزیجات و دانه ها یافت می شود، مانع بروز مشکلی موسوم به «سندروم چشم خشک» می شود.
اگر قدرت بینایی شما در نور کم یا مه به خوبی عمل نکند، اَمگا۳ می تواند امنیت شما را در جاده های تاریک حفظ کند.
به گزارش مهر،دیوید آلامبی، جراح و متخصص چشم در لندن، در مطالعات خود آشکار ساخت که پرده ایی از اشک چشم حاوی لایه ایی روغنی است که به حفظ آب در سطح چشم کمک می کند و اگر فرد با کمبود اُمگا۳ روبرو باشد، ممکن است از خشکی چشم رنج ببرد.
وی به بیمارانش مصرف ماهی های آب های سرد و همچنین روغن کتان را پیشنهاد می کند.
No tags for this post.