همزمان با برگزاری هفته پژوهش شانزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور با حضور دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور، دکتر فرهادی وزیر علوم و دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز به کار کرد و طی آن از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز تحقیقاتی، نشریات علمی، انجمنها و قطبهای برتر علمی تجلیل به عمل آمد.
پژوهشگران برگزیده دانشگاهها
دکتر حسین بلخاری، دانشیار دانشگاه تهران متخصص در حوزه فلسفه هنر و زیباشناسی. وی دارای 40 مقاله داخلی و بینالمللی در رشته هنر و 10 طرح پژوهشی است. وی همچنین تا کنون موفق به تالیف و ترجمه 18 کتاب شده است.
دکتر داوود نعمتاللهی، استاد دانشگاه بوعلی سینا در رشته شیمی تجزیه – الکتروشیمی که دارای 250 مقاله داخلی و بینالمللی و 11 طرح پژوهشی است. تعداد استنادهای دکتر نعمتاللهی 2047 و جزء یک درصد دانشمندان برتر در سال 2010 بوده است. وی همچنین در سال 2007 جزو دانشمندان برتر جهان اسلام بوده است. استاد دانشگاه بوعلی سینا تا کنون موفق به چاپ 4 مقاله در نشریات بینالمللی شده که یک مورد از آن به عنوان مقاله داغ مطرح شد.
طاهر نیکنام، استاد دانشگاه صنعتی شیراز در حوزه مهندسی برق قدرت است. وی تا کنون موفق به ارائه 142 مقاله داخلی و خارجی شده و در اجرای 20 طرح پژوهشی همکاری داشته است. تعداد استنادهای وی 3 هزار و 342 مورد و از سال 2009 تا 2014 جزء یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته است.
دکتر برات قبادیان، دانشیار دانشگاه تربیت مدرس در رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم که تا کنون موفق به ارائه 170 مقاله داخلی و بینالمللی بوده و موفق به اجرای 20 طرح پژوهشی شده است. وی ضمن تالیف و ترجمه چهار کتاب موفق به ثبت 9 اختراع شده است. تعداد استنادات وی هزار و 32 مورد و در سال 2015 جزء یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفت.
کامران قائدی، دانشیار دانشگاه اصفهان در رشته سلول مولکولی و موفق به ارائه 130 مقاله داخلی و خارجی شده است. وی ضمن اجرای 50 طرح پژوهشی موفق به تالیف و ترجمه 7 کتاب شده است. تعداد استنادات وی 986 مورد و در تولید داروی نوترکیب تیپیای به منظور حل کردن لختههای خونی مشارکت داشته است.
حسن داناییفرد، استاد دانشگاه تربیت مدرس از دیگر برترینهای این جشنواره است که ضمن ارائه 176 مقاله داخلی و بینالمللی موفق به اجرای 26 طرح پژوهشی شده و تعداد استنادات وی 158 مورد بوده است. وی در سال 92 به عنوان دانشمند پرتالیف از نظر پایگاه استنادی آیاسسی و در سال 89 برنده جایزه کتاب سال شد.
دکتر محمود مهرداد شکریه، استاد دانشگاه علم و صنعت از دیگر برگزیدگان این جشنواره است که علاوه بر ارائه 249 مقاله داخلی و بینالمللی 61 طرح پژوهشی را اجرا کرده و موفق به تالیف و ترجمه 7 کتاب شد. تعداد استنادات وی هزار و 948 مورد گزارش شده و موفق به ثبت 24 اختراع شد که یک اختراع وی در US پتنت به ثبت رسید.
دکتر غلامرضا رزمی، استاد دانشگاه فردوسی مشهد در رشته انگلشناسی از دیگر برگزیدگان این جشنواره است که موفق به ارائه 120 مقاله داخلی و خارجی و اجرای 20 طرح پژوهشی شده است. تعداد استنادات وی 315 مورد گزارش شده است.
دکتر کوروش فتحی واجارگاه، استاد دانشگاه شهید بهشتی در رشته علوم تربیتی – برنامهریزی آموزشی از جمله پژوهشگران برتر بوده که موفق به ارائه 138 مقاله داخلی و بینالمللی و اجرای 9 طرح پژوهشی شده است. وی در سال 93 از سوی انجمن مطالعات برنامهریزی درسی ایران موفق به دریافت نشان استاد تلاشگر در حوزه برنامهریزی شد.
محمدمهدی نجفپور، دانشیار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در رشته شیمی تخصصی موفق به ارائه 125 مقاله داخلی و بینالمللی شده است و ضمن اجرای 5 طرح پژوهشی و موفق به گردآوری 10 کتاب شده است. وی در سال 2014 از سوی تواس به عنوان دانشمند جوان منطقه جنوب و جنوب غرب آسیا معرفی شد.
پژوهشگران برگزیده وزارت بهداشت
دکتر حسین حسینزاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رشته داروشناسی است که علاوه بر ارائه 274 مقاله داخلی و بینالمللی موفق به اجرای 120 طرح پژوهشی شده، علاوه بر آن موفق به تالیف و ترجمه 19 کتاب شده است. تعداد استنادات وی 3 هزار و 922 مورد بوده و از سال 2012 تا کنون جزء یک درصد دانشمند برتر جهان قرار گرفته است. دو مقاله از دکتر حسینزاده به عنوان مقالات پراستناد معرفی شده است.
دکتر مجید اسدی، استاد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در رشته پزشکی هستهیی – تصویربرداری پزشکی که دارای 221 مقاله داخلی و بینالمللی است و موفق به اجرای 46 طرح پژوهشی شده است. تعداد استنادات وی 491 مورد است و موفق به ابداع روشی نوین در تشخیصهای طب مولکولی شده است.
دکتر یدالله امیدی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تبریز در رشته داروسازی سلولی – مولکولی و دارای 140 مقاله داخلی و بینالمللی است. وی موفق به اجرای 25 طرح پژوهشی شده و تعداد استنادات وی هزار و 746 مورد بوده است. وی علاوه بر این که موفق به ثبت 12 اختراع شده، در سال 2014 جزء دانشمندان برتر جهان قرار گرفته است. تعداد مقالات منتشر شده از وی در نشریه نیچر 15 مورد بوده است.
پژوهشگر برگزیده پژوهشگاههای وابسته به وزارت علوم
دکتر سیدمسعود هوشمند، دانشیار پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در رشته ژنتیک مولکولی پزشکی، دارای 184 مقاله داخلی و بینالمللی و همچنین موفق به اجرای 17 طرح پژوهشی شده است. تعداد استنادات وی هزار و 84 مورد است. وی همچنین موفق به ارائه روش تشخیص حدود 300 بیماری شده است. وی در سال 2014 برترین دانشمند کشورهای اسلامی معرفی شد.
پژوهشگران برگزیده پژوهشگاههای وابسته به دستگاههای اجرایی
دکتر علیمراد رشیدی، دانشیار پژوهشگاه صنعت نفت در رشته مهندسی شیمی – نانو از دیگر برترینهای این جشنواره است که علاوه بر ارائه 250 مقاله داخلی و بینالمللی دارای 105 طرح پژوهشی است و تعداد استنادات وی هزار و 231 مورد بوده است. وی دارای 48 ثبت اختراع است که 3 مورد آن در US پتنت و EP پتنت و 35 مورد داخلی بوده است. وی در 7 مورد موفق به دریافت جایزه بینالمللی شده است.
دکتر سیدقاسم حسینی سالکده، دانشیار پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در رشته ژنتیک از دیگر برترینها است که دارای 120 مقاله داخلی و بینالمللی است و همچنین 38 طرح پژوهشی را اجرایی کرده است. تعداد استنادات وی دو هزار و 842 مورد است و در سال 2015 نیز در زمره یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته است.
فناوران برگزیده
دکتر مهرداد فوجلعلی، رییس هیات مدیره شرکت دانشبنیان توسعه ایمن الکترونیک باختران از پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی با ارائه دستگاه ضدعفونی کننده تجهیزات اتاق عمل به روش پلاسما، دستگاه بیحس کننده دندان توسط امواج الکترومغناطیس، دستگاه ضدعفونی کننده هوا به روش پلاسمای سرد و دستگاه ترمیم زخمهای دیابتیک توسط پلاسمای اکسیژن
محمد مختارزادگان، رییس هیات مدیره شرکت پارس اکسیر آدینه از پارک علم و فناوری استان فارس با ارائه محصولی برای مقابله با سرمازدگی محصولات کشاورزی، دستگاه پیشبینی سرمازدگی باغات و محصولات کشاورزی بر اساس نقطه شبنم، بلوک حرارتی و کود مایه ارگانیک حاصل از کارخانجات الکلسازی
برترینهای بخش واحدهای پژوهشی
انجمن مهندسی گاز ایران به عنوان برترین انجمن معرفی شد.
نشریه پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات وابسته به پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات با مدیر مسؤولی دکتر سیروس علیدوستی به عنوان نشریه برگزیده انتخاب شد.
همچنین قطب گاز وابسته به دانشگاه شیراز به مدیریت دکتر محمدرضا رحیمپور به عنوان قطب برتر معرفی شد.
حامیان پژوهش و فناوری برگزیده
در این مراسم همچنین مرکز پژوهش و سنجش افکار سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت در بخش حامیان پژوهش و فناوری به عنوان حامیان پژوهش و فناوری مورد تقدیر قرار گرفتند.
No tags for this post.