انجام دومین عمل پیوند قلب مصنوعی درکشور

دکتر سیدسعید حسینی در گفت و گو با ایرنا افزود: این بیمار 2 بار دچار سکته قلبی شده و از نارسایی شدید قلبی رنج می برد که تنها راه نجات زندگی وی پیوند قلب مصنوعی تشخیص داده شده بود.
بیماری نارسایی قلبی یکی از بیماری های مزمنی است که شیوع رو به افزایش دارد و در بسیاری موارد طی چند سال شدت می یابد و در نهایت باعث فوت بیمار می شود.
وی توضیح داد: در ایران اهداکننده قلب از بیماران مرگ مغزی بسیار کم است؛ بنابراین بیمارانی که نیازمند پیوند قلب هستند باید مدت زمان زیادی در انتظار عمل پیوند قلب از بیماران مرگ مغزی قرار گیرند.
حسینی اضافه کرد: قلب مصنوعی Left Ventricular assist Device نام دارد که پمپاژ قلب را افزایش می دهد، باعث خون رسانی به اعضای بدن و بهبود علائم بیماری می شود و در افزایش طول عمر این افراد موثر است.
وی اظهار کرد: این دستگاه (L-VAD) در داخل قفسه سینه گذاشته می شود و در واقع پمپ کمک کننده بطن (پمپ مکانیکی کوچک) است. این قطب مصنوعی لوله ای برای شارژ دارد که در بیرون از بدن جاگذاری می شود.
جراح قلب و عروق با بیان اینکه قیمت این دستگاه بسیار گران است، گفت: فناوری و ساخت این دستگاه در اختیار کشور آمریکا است و خریداری آن هزینه بسیار زیادی را بر حوزه سلامت تحمیل می کند.
حسینی اظهار کرد: هزینه خریداری این دستگاه حدود 200 تا 300 میلیون تومان است و تهیه آن برای بیماران نیازمند بسیار سنگین است.
اولین عمل پیوند قلب مصنوعی نیز توسط تیمی از جراحان و متخصصان مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری انجام شده بود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا