محصولات تولیدی علم و فرهنگ در راه است
در این سمینار مدیران حوزه نفت،دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی ، پروفسور فورتیش از دانشگاه مونتان لئوبن اتریش، مهندس تولشاین مدیر اجرائی TDE Group و دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو رئیس دانشگاه علم و فرهنگ حضور داشتند.
دکتر ایمانی درباره ورود دانشگاه علم وفرهنگ به عرصه نفت و گاز گفت :جهاد دانشگاهی نهادی است که بیش از30سال ازعمرش می گذرد ودر عرصه های مختلف علمی کارهای بزرگی انجام داده است.
وی افزود: در مجموع فعالیتهای جهاد دانشگاهی ،دانشگاه علم و فرهنگ در حوزه آموزش توانسته همراه وهمپا برای انجام هرچه بهتر این فعالیتها باشد . همچنین دانشگاه ما یکی از قطب های آموزش عالی نیز محسوب می شود.
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ در ادامه تصریح کرد: فلسفه وجودی چنین دانشگاهی به فلسفه وجودی جهاد برمیگردد ما به دنبال این نیستیم که به هر قیمتی دانشگاه داشته باشیم . درواقع ما دانشگاه نسل سومی هستیم که علاوه برآموزش و پژوهش به تولید کار و کارآفرینی نیز توجه داریم. به عنوان مثال وقتی متوجه شدیم که قوه قضایه نیاز به نیرو در حوزه الکترونیک دارد به دنبال تاسیس رشته تجارت الکترونیک رفتیم و در حال حاضر دانشجویان ارشد ما در این حوزه در حال تحصیل هستند. همچنین در زمینه اوقات فراغت نیز دانشجویان مطالعات اوقات فراغت در مقطع فوق لیسانس را پرورش داده ایم.
دکتر ایمانی عنوان کرد: امروزه به دلیل اینکه در حوزه نفت و گاز نیز نیاز به تربیت نیروی انسانی متخصص به شدت احساس میشد و ما دپارتمان نفت و گاز را راه اندازی کردیم . همچنین با چند دانشگاه خارجی برای آموزش های رسمی و تخصصی مکاتباتی را انجام دادهایم.
دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو افزود: عرصه نفت و گاز برای کشور مهم است و دانشگاه علم و فرهنگ با ورود به این عرصه مهم این ماموریت را دارد تا نیروهای متخصصی دراین حوزه تربیت کند. در واقع این نشست تخصصی شروع به کار دپارتمان نفت و گاز است و تبدیل این دپارتمان به دانشکده نیز از اهداف ماست. دانشکده ای متمایز از سایر دانشگاه های دولتی و حتی دانشکدههای وزارت نفت،؛ دانشکدهای که در کوتاه مدت نیروهایی در زمینه نفت و گاز تربیت کند که بتوانند با ورود به عرصه کار نیز کفید باشند.
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ گفت: با مجموع این فعالیتهاست که دانشگاه نسل سوم به طور بنیادی کلید میخورد .همچنین این خبر را هم میدهیم که در آینده محصولات تولید، علم و فرهنگ را نیز خواهیم داشت زیرا دانشجویانمان را به این سمت سوق می دهیم.
دکترایمانی تاکید کرد: همچنین 65 درصد دانشجویان دانشگاه علم وفرهنگ شاغل هستند و این مهم به خاطر درگیری دانشجوی علم و فرهنگ باکار و بازار کار است و این تفاوت دانشگاه ما با دیگر دانشگاه هاست.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم بتوانیم نیروی متخصص دراین زمینه را به خوبی پرورش دهیم.
همچنین دراین مراسم حکم ریاست دپارتمان نفت و گاز توسط دکتر طیبی، ریاست جهاد دانشگاهی به دکتر حسین پرستش، رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه علم و فرهنگ اعطا شد.
No tags for this post.