بسیاری از انسان ها به صورت پیش فرض از کودکی یاد گرفته اند که مصرف شیر به عنوان یک نوشیدنی سالم برای بدن ضروری است. در عین حال پزشکان نشان داده اند که شیر گاو در مقایسه با شیر مادر عملا از مواد مغذی بسیار کمتری بهره مند است. به صورت بدیهی مصرف شیر مادر تنها برای نوزادان ممکن خواهد بود و نمی توان انتظار دریافت شیر مادر به عنوان یک محصول تجاری در بازار را داشت. حال تحقیقات جدید متخصصان غذایی نشان داده است که یک نوشیدنی طبیعی وجود دارد که پس از شیر مادر به عنوان دومین نوشیدنی سالم و مغذی جهان محسوب می شود و این مایع شیر نارگیل است
دانشمندان معتقدند که مصرف روزانه شیر نارگیل می تواند موجب بهبود شرایط بیولوژیکی بدن شود و عملا با توجه به صفر بودن میزان کلسترول این ماده و وجود 75 کیلو کالری در هر 100 میلی لیتر آن می توان شیر نارگیل را به عنوان یک نوشیدنی بسیار مفید مورد استفاده قرار داد.
دانشمندان معتقدند که وجود لاکتوز در شیر گاو و یا شیر به دست آمده از هرگونه دام ها می تواند ساختار گوارشی برخی از انسان ها را با مشکلاتی روبرو سازد. لاکتوز نوع خاصی از قند است که جذب و هضم آن برای بسیاری از انسان ها دشوار خواهد بود. با این وجود شیر نارگیل فاقد این ماده است و همین امر موجب می شود بتوان از مزایای موجود در آن بیش تر بهره مند شد.
ممکن است برای شما نیز این سوال مطرح شده باشد که منظور از شیر نارگیل چیست. در این جا باید دار آور شویم که تفاوت بزرگی میان شیر نارگیل و آب موجود در نارگیل وجود دارد. شیر نارگیل یا به عبارت صحیح تر شیره نارگیل در حقیقت تلفیقی از گوشت نارگیل تازه و مایع موجود در آن است که در ساختار آشپزی کشورهای آفریقایی نقشی مهم را ایفا می کند.
دانشمندان معتقدند که مصرف روزانه شیر نارگیل می تواند موجب بهبود شرایط بیولوژیکی بدن شود و عملا با توجه به صفر بودن میزان کلسترول این ماده و وجود 75 کیلو کالری در هر 100 میلی لیتر آن می توان شیر نارگیل را به عنوان یک نوشیدنی بسیار مفید مورد استفاده قرار داد.
به این ترتیب دانشمندان از شرکت های پرورش نارگیل دعوت کرده اند تا به کمپین تجاری سازی عرضه شیر نارگیل پیوسته و این مایع مفید را در دسترس تمامی مردم جهان قرار دهد.
No tags for this post.