علی ارواحی روز دوشنبه در جلسه تصویب برنامه حفاظت و توسعه پایدار کوهستان زاگرس در شهرکرد افزود: بستر لازم برای انتقال و تحویل دستاوردهای طرح زاگرس به دولت باید به سرعت فراهم شود تا زمینه اجرا و تحقق اهداف برنامه حفاظت و توسعه پایدار کوهستان زاگرس و استقرار مکانیسم مدیریت جامع و یکپارچه مناطق آبخیز فراهم شود.
وی اظهار داشت: دستیابی به اهداف طرح توسعه پایدار زاگرس، نیازمند تصمیم گیری سریع دولت و اقدام در جهت ارتقاء ظرفیت های سیستمی و مدیریت فرابخشی کوهستان زاگرس تا پیش از پایان طرح در سال 2016 میلادی است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان چهارمحال وبختیاری نیز در این نشست گفت: طرح حفاظت از کوهستان زاگرس مرکزی با مشارکت کلیه دستگاه های اجرایی و مردم در سطوح ملی و با مشارکت استان های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، فارس و کهگیلویه و بویراحمد از حدود 10 سال قبل آغاز شده است.
اسماعیل عامری گلستان افزود: حفاظت از محیط زیست و تنوع زیستی به خصوص تنوع زیستی زاگرس یک برنامه جامع است.
وی تعمیم الگو برنامه حفاظت و توسعه پایدار کوهستان زاگرس مرکزی در سال 1394 و توسعه آن در سال 1395 همزمان با آغاز برنامه ششم توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور را از برنامه های مهم در این زمینه عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، دراین جلسه پیش نویس تصویب نامه کارگروه آمایش محیط زیست و توسعه پایدار استان چهارمحال وبختیاری در خصوص حفاظت و توسعه پایدار کوهستان زاگرس مرکزی تائید شد.
این پیش نویس به شورای برنامه ریزی استان چهارمحال وبختیاری برای تصویب نهایی ارسال می شود.
به گزارش ایرنا، محدوده کوهستان زاگرس مرکزی تمامی وسعت استان چهارمحال و بختیاری و بخشهایی ازاستانهای کهگیلویه و بویراحمد، فارس و اصفهان را در بر می گیرد، مساحت کلی این محدوده حدود سه میلیون و 100 هزار هکتار است که اغلب آن را جنگل ها و مراتع فراگرفته است.