نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

جهاد دانشگاهی بهترین نهاد برای ایجاد بستر پیوست فرهنگی فناوری است

دکتر علی وطنی عصر امروز در مراسم تقدیر از برترین‌های پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی با اشاره به اهداف کشور در سند چشم‌انداز افزود: بر اساس این سند قرار است تا سال 1404 ، 20 هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور ایجاد شود که در حال حاضر هزار و 950 شرکت ایجاد شده است.

معاون توسعه فناوری معاونت علمی ریاست‌جمهوری گفت: مجموع شرکتهای دانش‌بنیان ایجاد شده، 7 هزار و 600میلیارد تومان محصول تولید کرده‌اند.

وطنی اضافه کرد: ما باید به این تفکر برسیم که دوران اقتصاد نفتی و استفاده از منابع زیرزمینی به سر آمده است و باید به فکر استفاده از منابع روی زمین که شامل فکر، اندیشه، تفکر، تعقل و تدبیر است باشیم.

وی همچنین خاطرنشان کرد: بر اساس این سند قرار است تا پایان چشم‌انداز توسعه کشور، 50 درصد منابع اقتصاد کشور از محل اقتصاد محصولات دانش‌بنیان تامین شود.

وطنی با تاکید بر این که ما از منابع زیرزمینی و منابع انسانی به خوبی استفاده نکرده‌ایم، خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی با پشت سر گذاشتن همه فراز‌ها و فرودها هرگز در انجام ماموریت‌های خود سیاسی‌بازی نکرده است و در کنار رهبر انقلاب اسلامی در تربیت نیروی انسانی و مدیران فرهنگی تلاش کرده است.

معاون توسعه فناوری معاونت علمی ریاست‌جمهوری اضافه کرد: پس از رفع تحریم‌ها هیات‌های اقتصادی و سیاسی دنیا به ایران می‌آیند که باید توجه داشته باشیم که در انتقال فناوری شرکتهای خارجی، به پیوست فناوری آنها نیز توجه کنیم.

وطنی با تاکید بر این که فناوری قابل انتقال نیست بلکه باید آن را به دست آوریم پیشنهاد کرد که جهاد دانشگاهی مسوولیت پیوست فرهنگی فناوری را بر عهده بگیرد.

به گزارش ایسنا، معاون توسعه فناوری معاونت علمی ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: هیچ نهادی مانند جهاد دانشگاهی نمی‌تواند چنین بستری را فراهم کند.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل