مهندس میترا هاشمی طباطبایی در خصوص عملکرد مرکز گسترش علم و علمسنجی دانشگاه آزاد اسلامی در بخش مجلات و پایگاههای اطلاعاتی گفت: زمانیکه مدیریت دکتر میرزاده آغاز شد، دسترسی به پایگاههای علمی بسته بود که خوشبختانه با توافقاتی که صورت گرفت دانشگاه آزاد اسلامی توانست بدهیهای سالهای قبل را پرداخت و برای سال جدید دسترسیها را باز کند.
مدیر کل مرکز گسترش علم و علمسنجی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه همچنین مذاکراتی نیز با ناشران معتبر صورت گرفته است، گفت: در دو سال گذشته دسترسیها را به مهمترین پایگاههای علمی همانند اشپرینگر، الزویر، جان وایلی، اسکوپوس و کبی و در حوزه پزشکی و پیرا پزشکی از قبیل کلینیکال کی، اوید و … را باز کردیم.
طباطبایی همچنین از برگزاری کارگاههای آموزشی در واحدهای دانشگاهی خبر داد و افزود: کارگاههای آموزشی به منظور آشنایی با نحوه استفاده از منابع و روشهای مقاله نویسی با حضور نمایندگان ناشران در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه هدف دانشگاه آزاد اسلامی حرکت به سمت تولید علم بیشتر و کیفیسازی است، گفت: در همین راستا از مهر ماه تا آذرماه 94 بیش از 40 کارگاه برنامهریزی و برگزار شده است.
مدیرکل مرکز گسترش علم و علمسنجی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دارای رتبه نخست از نظر تعداد مقالات است، گفت: در تلاشیم میزان ارجاعات به مقالات دانشگاه آزاد اسلامی را با رویکرد کیفیسازی مقالات و بالا بردن میزان دیده شدن آنها، افزایش دهیم تا در رتبه بندیهای بینالمللی نیز حضور پیدا کرده و رتبه مناسبی را به دست بیاوریم.
طباطبایی به دیگر اقدامات انجام شده در اداره کل علم و علمسنجی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: همچنین جمعآوری و مرتب سازی آمار و اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی در Web of Science و آدرس دهی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در Scopus از دیگر اقدامات انجام شده و در حال انجام در این حوزه است.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی در پایگاه اطلاعاتی Web of Science بین موسسات دانشگاهی و پژوهشی دنیا دارای رتبه 187 است و حدود 60 هزار مقاله در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس و 12 مجله اشپرینگر دارد.سرپرست مرکز گسترش علم و علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی از باز شدن نمایه جدید ESCI در پایگاه اطلاعاتی Web of Science خبر داد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در نمایه جدید 40 مجله را ثبتنام کرده که تا کنون 6 مجله آن تائید شده است.
به گزارش ایسنا، طباطبایی در پایان به تعداد مجلات ISI در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و تصریح کرد: تعداد مقالات ISI دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر به 9 مجله رسیده است که اسامی آن شامل "Progress in Biomaterials", "International Journal of Energy and Environmental Engineering", "Iranian Journal of Catalysis", Journal of Theoretical and Applied Physics", "Mathematical Sciences", "International Journal of Industrial Chemistry", "International Journal of Environmental Science and Technology", "International Aquatic Research" و "Entomology" است.
No tags for this post.