چهارمین کنگره بین المللی علوم اعصاب دوم دیماه برگزار می شود
دکتر محمدتقی جغتایی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر، افزود: این کنگره علمی با همکاری انجمن علوم اعصاب ایران، دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، کرمان، شیراز، دانشگاه تربیت مدرس، موسسه رویان و با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار خواهد شد.
رئیس انجمن علوم اعصاب ایران گفت: ۸۰۰ مقاله از میان مقالات رسیده به دبیرخانه کنگره ، انتخاب شده است تا بصورت سخنرانی و به شکل پوستر، به متخصصان و کارشناسان شرکت کننده ارائه بشوند.
رئیس کنگره سالانه علوم اعصاب پایه و بالینی اظهار داشت: مقالات در دو سطح کلی «پایه و بالینی» از صبح تا عصر در ۷ سالن مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران ارائه خواهند شد.
جغتایی، «سلولهای بنیادی عصبی، صرع، اختلالات تکاملی، نقشه برداری مغز، رشد و تکامل کودکان، فلسفه ذهن، علوم اعصاب شناختی، عصب زبان شناسی و توانبخشی عصبی» را از جمله حوزه های فعالیت این کنگره معرفی کرد.
وی افزود: اساتید و متخصصان ایرانی و خارجی شرکت کننده ، در حوزه «سلولهای بنیادی عصبی»، به چگونگی استفاده از سلولهای بنیادی در درمان بیماریهایی مانند سکته مغزی، ام اس، پارکینسون و فلج مغزی می پردازند.
رئیس انجمن علوم اعصاب ایران ادامه داد: مبانی پایه و بالینی بیماری صرع در حوزه صرع، اختلالات تکاملی با تاکید بر بیماری اوتیسم، چگونگی تشکیل فرآیند ذهن در حوزه فلسفه ذهن، چگونگی شکل گیری زبان و گفتار در کودکان و اختلالات آن، در حوزه عصب زبان شناسی و استفاده از کارکردهای عصبی در توانبخشی و انعطاف پذیری مغز در حوزه توانبخشی عصبی مورد بحث قرار می گیرند.
رئیس چهارمین کنگره علوم اعصاب تاکید کرد: مقالات و تازه های علمی این کنگره برای متخصصان نورولوژی، جراحان مغز و اعصاب، روانپزشکان، متخصصان علوم اعصاب، فیزیولوژی آناتومی، نورورادیولوژی، رادیولوژی، ایمونولوژی، روانشناسان و متخصصان حوزه های مربوط به مهندسی مانند برق، مکانیک، مهندسی پزشکی و فیزیک قابل استفاده خواهد بود.
جغتایی افزود: چهارمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی، از پنج تا ۵.۱۶ امتیاز بازآموزی برای کارشناسان و متخصصان شرکت کننده در رشته های مختلف علوم پزشکی در نظر می گیرد.
وی با اشاره به شرکت ۱۰ نفر از اساتید و صاحبنظران خارجی در چهارمین کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی، اظهارداشت: این متخصصان از کشورهای کره، چین، فرانسه، ایتالیا، انگلیس و آلمان به ایران سفر می کنند و آخرین یافته های علمی جهان در حوزه های مرتبط با علوم اعصاب و تجارب علمی خود در این حوزه را به شرکت کنندگان ارائه می دهند.
رئیس کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی همچنین به بخش های جانبی این کنگره اشاره کرد و افزود: بخش های دانش آموزی، دانشجویی و دستیاری از بخش های جانبی کنگره هستند که به ترتیب توسط دانش آموزان خلاق در حوزه علوم اعصاب، دانشجویان علوم پزشکی و دستیاران نورولوژی و روانپزشکی برگزار می شود.
وی با توجه به گستردگی مباحث این کنگره بزرگ بین المللی از تمامی کارشناسان ، متخصصان و دانش پژوهان جهت شرکت و استفاده از مباحث متنوع و تازه های علمی حوزه علوم اعصاب در این کنگره، دعوت کرد.