کنفرانس بیوتکنولوژی و اصلاح غلات برگزار شد

ژنومیک غلات: زمینه ژنتیکی گونه‌های مختلف، ژن و عملکرد آن، ژنتیک مولکولی در غلات: روش‌های مولکولی در تحقیقات پایه و کاربردی، نشانگرهای مولکولی برای افزایش بهره‌وری، تنش‌های زنده و غیرزنده: بیماری‌های مختلف غلات شامل ویروس، باکتری و قارچ، فناوری‌های حفاظت از گیاهان، سرما، گرما و خشکسالی، فیزیولوژی غلات، کیفیت و بهره‌برداری: کیفیت نان و موادغذایی، ایمنی موادغذایی، سموم و پیامدهای آن، روش‌های اصلاح غلات: روش‌های کلاسیک و مدرن برای بهبود گونه‌های غلات، مهمترین محورهای این کنفرانس را تشکیل می‌دادند.

فرانس بکه از موسسه FBFD استرالیا، ووجون ما از دانشگاه مرداک استرالیا، ویکتور کرتسون از موسسه KWS LOCHOW آلمان، جیم کولمر از آزمایشگاه بیماری‌های غلات آمریکا، سان لیانفا از آکادمی علوم کشاورزی چین، سخنرانان اصلی کنفرانس CBB2015 بودند.

طی سه روز برگزاری سومین کنفرانس بیوتکنولوژی و اصلاح غلات، در مجموع 22 مقاله و پوستر توسط اساتید و محققانی از کشورهای آمریکا، آلمان، ایران، استرالیا، بلژیک، پاکستان، چین، سنگاپور، کلمبیا، کویت، مجارستان، مصر، نیوزلند و هند ارائه شدند.

از ایران، دکتر پرویز احسان زاده، دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان با ارائه پوستر ذیل در این کنفرانس حضور داشت:

Response of hulled tetraploid wheat to salinity

تمامی مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس در شماره ویژه مجله Cereal Research Communications (CRC) منتشر خواهند شد.

 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا