علی مرتضی بیرنگ اظهار داشت: با توجه به بسته حمایتی صادرات کالا و خدمات دانش بنیان در هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، تمام شرکت های دانش بنیان می توانند علاوه بر درخواست های جاری خود برای صادرات محصولات یا تبادل فناوری از تسهیلات این بسته شامل سرمایه در گردش، سرمایه ثابت، یارانه سود تسهیلات، تسهیلات حمایت از صادارت، تسهیلات توانمندساز، تسهیلات توسعه بازار صادراتی، ضمانت نامه بانکی و تسهیلات حمایت از انتقال فناوری استفاده کنند.
وی افزود: تسهیلات سرمایه در گردش و سرمایه ثابت برای شرکت های دانش بنیان صادر کننده کالا و خدمات، معادل 70 درصد ارزش صادرات محصول دانش بنیان در دوره مالی یک سال گذشته به ترتیب تا سقف 20 و 50 میلیارد ریال است.
به گفته بیرنگ، به منظور تامین مالی قراردادهای انتقال فناوری نیز تسهیلات تا سقف 20 میلیارد ریال با نرخ سود ترجیحی به متقاضیان اعطا می شود.
به گزارش ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،وی تصریح کرد: همچنین برای توسعه بازار صادراتی و طراحی صنعتی مطابق با نیاز بازار و کمک به حل مسائل حقوقی بازارهای خاص خارجی و تقویت حضور نمایشگاهی و معرفی کالا در بازار هدف، تسهیلات توانمندساز به صورت وام قرض الحسنه پرداخت می شود.
تمامی شرکت های متقاضی برای بهره مندی از تسهیلات موضوع این بسته می توانند از طریق ارائه درخواست کتبی به صندوق نوآوری و شکوفایی و با تکمیل کاربرگ مربوط به نشانی www.nsfund.ir/questionnaire اقدام کنند.