محققان دانشگاه هانوفر در تحقیقات خود دریافتند، این لکههای قهوهای رنگ کوچک بر روی پوست سیب در اثر از بین رفتن سلولهای اپیدرمال و هیپودرمال ایجاد میشوند.
به گزارش علمنا،مرگ سلولی منجر به میکروشکافهایی بر روی پوست میوه شده و در نهایت باعث شکلگیری لکههای قهوهای کوچک بر روی پوست میشود.
بارندگی و آبهای سطحی در اواخر فصل رشد به تشدید لکههای قهوهای رنگ کمک میکنند؛ برعکس سیبهایی که در دوره فصل رشد خشک نگه داشته شوند، با میزان کمتری از لکههای قهوهای مواجه میشوند.
نتایج این تحقیق در مجله HortScience منتشر شده است.