تورج محمدی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: براساس اطلاعات منتشره از سوی نظام رتبه بندی NTU (رتبه بندی دانشگاه ملی تایوان)، دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 2013 میلادی در جایگاه 98 دانشکده های مهندسی مکانیک دانشگاههای جهان قرار داشت. وی افزود: خوشبختانه رتبه دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت در سال 2014 با 38 پله ارتقا به جایگاه 60 در جهان رسید و در سال 2015 نیز جایگاه 48 را در میان دانشکده های مهندسی مکانیک دانشگاه های جهان کسب کرده است.
محمدی یادآور شد: تایمز که یکی از نظام های معتبر رتبه بندی بین المللی به شمار می آید چندی پیش اعلام کرد که دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان دانشگاه اول کشور در جمع 475 دانشگاه جهان قرار گرفته و دانشگاه صنعتی شریف به عنوان دانشگاه دوم کشور جایگاه 483 جهان را به خود اختصاص داده است.
وی توضیح داد: بر اساس نتایج رتبه بندی دانشگاه های برتر در پایگاه تایمز، دانشگاه های علم و صنعت، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، علوم پزشکی تهران، صنعتی خواجه نصیر، شهید بهشتی و تهران در بین 800 دانشگاه برتر جهان قرار گرفته اند.
معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت ایران با استناد به آمار منتشره از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) بیان داشت: براساس آخرین رتبه بندی (سال 16-2015 میلادی) دانشگاه های برتر در پایگاه رتبه بندی تایمز، رتبه دانشگاه های علم و صنعت ایران و صنعتی شریف به ترتیب 475 و 483 اعلام شده و دانشگاههای صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان و علوم پزشکی تهران در بازه 600-501 و صنعتی خواجه نصیر، شهید بهشتی و تهران در بازه 800-601 قرار گرفتند.