44 تریلیون دلارهزینه گرمایش زمین تا 2060
میزانی حرارتی که هر روز به خاطر گازهای گلخانه ای در هوا انباشته می شود معادل حرارت انفجار 400 هزار بمب اتم به قدرتمندی بمبی است که بر هیروشیما فرود آمد.
سال گذشته 32 میلیارد تن دی اکسید کربن وارد جو زمین شد.
مقدار گازهای مضر گلخانه ای که آمریکا وعده کاهش آن را تا سال 2030 داده معادل حذف آلودگی 166 میلیون خودرو است.
سهم سرانه هر شهروند هندی در ایجاد دی اکسید کربن سالی 1.6 کیلیوگرم است. این درحالی است که سهم هر شهروند آمریکایی 16 هزار کیلوگرم دی اکسید کربن است.
صنایع گوشتی که دامداری بخش اصلی آن است نزدیک به 15 درصد در ایجاد گازهای مضر گلخانه ای سهم دارند. 60 درصد این مقدار بادی است که از معده چهارپایان خارج می شود و بقیه مربوط به گازهای مضری است که به خاطر پرورش و حمل و نقل دام وارد جو زمین می شود.
کشورهایی که بیشترین سهم در گرمایش زمین را دارند عبارتند از چین 24 درصد ،آمریکا 12 درصد ،اتحادیه اروپا 9درصد ،هند 6 درصد ،برزیل 6 درصد و روسیه 5 درصد است .
مساحت یخ های قطبی ای که در 40 سال گذشته به خاطر بیشتر شدن گازهای گلخانه ای آب شدند منطقه ای 10 برابر وسعت انگلیس را پوشش می دهد.
670 میلیون نفر در دنیا نسبت به تغییرات اقلیمی چه از جنس آبگرفتگی و چه از جنس خشکسالی مستقیم آسیب پذیرند.
در طول 10 سال آینده 30 میلیون نفر از روستاهای چین برای برخورداری از مزایایی که باعث آلودگی و گرم شدن زمین می شود به شهرها مهاجرت میکنند.
هدف سازمان ملل محدود نگه داشتن افزایش حرارت زمین به دو درجه سانتیگراد نسبت به دوران انقلاب صنعتی است.
حرارت زمین در حال حاضر یک درجه سانتیگراد بالاتر رفته است. اگر همه کشورهای به تعهدات داوطلبانه ای که در زمینه کاهش گازهای مضر گلخانه ای داده اند عمل کنند حرارت زمین 2/7 درجه سانتیگراد بالا خواهد رفت. اما اگر روند فعلی ادامه یابد و تشدید شود حرارت زمین به شش درجه سانتیگراد هم می رسد.
در حال حاضر سهم انرژی بادی و خورشیدی در تولید انرژی جهان اندکی کمتر از دو درصد است اما اگر میشد از تمام ظرفیت انرژی خورشیدی بهره گرفت این انرژی قادر می بودشش هزار برابر نیازهای فعلی بشر را تامین کند .
به گزارش ایرنا از ساینس ،چنانچه کاری برای مقابله با گرمایش زمین صورت نگیرد، هزینه عواقب آن تا سال 2060 به 44 تریلیون دلار خواهد رسید.