امیرعلی حمیدیه،در سومین نشست کارگروه فناوری درباره اختصاص بودجه به طرح های فناوری اظهار کرد: با توجه به وجود کارگروه های پژوهشی این ستاد، بیشترین بودجه به طرح های فناوری اختصاص یافته و در حال حاضر نخستین گروهی که از سوی ستاد توسعه علوم وفناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی مورد حمایت مالی قرارمی گیرد طرح های فناوری هستند.
وی با اشاره به اینکه برای طرح های فناوری باید نقشه کسب و کار تهیه شود، گفت: باید طرح های فناوری مورد نیاز بررسی شوند و برای آن ها نقشه کسب و کار تدوین شود.
در ادامه این نشست سید محمود مسیحا هاشمی، مسئول کارگروه های تخصصی این ستاد اظهار داشت: باید برنامه های منظم و منسجمی داشته باشیم تا از برگزاری جلسات نتیجه بهتری گرفته شود و در سیاست گذاری های آینده ستاد توسعه علوم وفناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و نتیجه گیری های آن بتوانیم به نحو احسن استفاده کنیم .
مهین نیکوگفتار، مدیر تجاری سازی و بازار ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی گفت: طرح های فناوری از طرح های پژوهشی تفکیک شده و داوری طرح ها در دو مرحله انجام گرفته است.
به گفته وی، از مجموع ۳۳ طرح فناوری در مرحله اول داوری ۱۸ طرح به مرحله دوم راه پیدا کرده و در ادامه روند داوری در مرحله دوم نیز ۹ طرح مورد پذیرش داوران قرار گرفت.
وی افزود: طرح ها در سه سطح حمایتی تقسیم شده اند که مبلغ حمایت طرح هایی تا مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان توسط صندوق های حمایت کننده معاونت علمی پرداخت می شود و طرح هایی با مبالغ ۱۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان نیز توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت خواهند شد. همچنین طرح های بیش از ۷۰۰ میلیون تومان نیز با معرفی معاونت علمی و فناوری به صندوق نوآوری و شکوفایی این مبلغ حمایتی را دریافت می کنند .
به گزارش مهر، نیکو گفتار در ادامه این نشست از ارائه نامه ای از سوی دبیر کارگروه و سرپرست امور شرکت ها و موسسات دانش بنیان به این ستاد خبر داد و گفت: در این نامه معافیت های مالیاتی شرکت های دانش بنیان از سوی امور شرکت ها و موسسات دانش بنیان به وزارت امور اقتصادی و دارایی ارسال شده و شرکت های دانش بنیان در صورت تمایل می توانند از این معافیت ها استفاده کنند.
No tags for this post.