ترکیبات موجود در چای سبز و کاکائو، از نابودی سلول های پادوسایت (podocyte) جلوگیری می کند. این سلول ها مانع از انتقال پروتئین به ادرار می شوند. انتقال آلبومین (یک نوع پروتئین) به ادرار، یکی از مهمترین اختلالات کلیوی ناشی از دیابت است.
در ادامه این مطالعه آمده است که کاکائو و چای سبز حاوی ماده ای به نام پلی فنل هستند که در کاهش عوارض دیابت نقش دارد، از طرفی کاکائو حاوی ماده دیگری به نام تئوبرومین است که سیستم عصبی را تحریک می کند و تاثیر مثبتی بر بیماران دیابتی دارد و عوارض شبکیه ناشی از دیابت را کاهش می دهد.
این گزارش در ادامه نشان می دهد که خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی موجود در این دو خوراکی علاوه بر کاهش عوارض دیابت در کنترل بیماری های قلبی، ترمیم زخم، بهبود فرآیند هضم و افزایش سلامت روانی نیز موثر هستند.
به گزارش پنجمین سمپوزیم بین المللی در زمینه چای و سلامت در واشنگتن، برخی از مزایای چای سبز عبارتند از :
• پلی فنول موجود در برگ چای سبز باعث کاهش وزن می شود
تحقیقات نشان داده است که چربی دور شکم مصرف کنندگان دایمی چای سبز کاملا متناسب است. چای سبز دارای ترکیباتی هستند که موجب اکسیداسیون چربی می شود.
• ترکیبات موجود در چای سبز از بروز سرطان جلوگیری می کند
برگ چای سبز حاوی پلی فنل است؛ پلی فنل از پیشرفت سرطان جلوگیری می کند. چای سبز از بروز سرطان پروستات جلوگیری می کند.
• چای سبز سبب سلامت قلب و کاهش فشار خون می شود
معمولا چربی وعده های غذایی باعث افزایش غلظت خون می شود. چای سبب اتساع رگ های خونی می شود و به این ترتیب فشار خون کاهش می یابد.
• چای سبز باعث افزایش تراکم استخوان می شود
به گزارش ایرنا از ساینس، پوکی استخوان، عمده ترین نگرانی سازمان جهانی بهداشت است. پلی فنل موجود در چای سبز، باعث استحکام استخوان می شود و از بروز پوکی استخوان جلوگیری می کند. علاوه بر این، چای سبب تقویت عملکرد عضلات و کاهش التهاب می شود. در ادامه بررسی ها آمده است که چای سبز یکی از مهمترین عوامل ترمیم و بازسازی استخوان است.