توسعه همکاری پژوهشگاه اقیانوس شناسی با شبکه علمی اقیانوس شناسی کشورهای اسلامی

 در این بازدید که با حضور ناصر حاجی زاده ذاکر رییس پژوهشگاه، معاونان و اعضای هیات علمی و همچنین نمایندگان کشور برگزار شد، توسعه همکاری­ های مشترک ایران و شبکه علمی فناوری اقیانوس­شناسی کشورهای اسلامی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین از همایش ­های شبکه در سال­های گذشته به عنوان فرصت مناسبی برای گردهمایی پژوهشگران کشورهای اسلامی یاد شد و توسط طرفین پیشنهاد برگزاری کارگاه­های آموزشی تخصصی در کمیته راهبری این شبکه برای ارتقاء سطح علمی، مطرح شد.
در این راستا، اجرای کارگاه­های آموزشی در INOC با موضوع ­های پیشرفته و به ­روز به­ جای همایش ­های قبلی در دستورکار فعالیت­ های این شبکه قرار گرفت. 
همچنین مقرر شد کارگاه آموزشی با عنوان ' تغییر اقلیم و عوامل موثر زیست ­محیطی بر دریای خزر' با همکاری INOC در اوایل سال 2016 میلادی در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی برگزار شود.
دکتر ارگون در این دیدار از آزمایشگاه ­ها، مرکز ملی پیش ­بینی و هشدار مخاطرات دریایی و همچنین مرکز ملی داده­ ها و اطلاعات دریایی پژوهشگاه بازدید کرد و از نزدیک در جریان دستاوردهای علمی و تجهیزات آزمایشگاهی و میدانی پژوهشگاه قرار گرفت.
بر اساس این گزارش پیشتر دکتر ارگون ضمن بازدید از سازمان پژوهش­های علمی و صنعتی ایران نسبت به پیشنهاد بر برگزاری کارگاه آموزشی در قشم در زمینه ' فناوری دریا و توسعه پایدار' با هماهنگی پژوهشگاه ملی اقیانوس­ شناسی و علوم جوی اعلام آمادگی کرد. 
به گزارش ایرنا از پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، در ادامه پرفسور ارگون نقطه نظرات خود را پیرامون نحوه مشارکت کشورهای اسلامی در فعالیت­های INOC ابراز و خرسندی خود را از توسعه همکاری­های ایجاد شده اعلام کرد و به سخنرانی با در زمینه ' هیدرات های گازی (Gas Hydrates) در دریای سیاه به عنوان تولید کننده انرژی نسل های آینده' پرداخت.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا