این نشریه علمی می نویسد: وقتی صحبت از جان سخت ترین موجود جهان می شود هیچ چیز به پای «tardigrade» نمی رسد.
این جانور بسیار ریز متعلق به رده بی مهره ها بوده و در محیط های آبی زندگی می کند. برخی به این جانور عنوان «خرس آبی» هم داده اند.
به نوشته نشنال جئوگرافیک، این جانور مقاومت خیره کننده ای در برابر دماهای بسیار پایین، دوره های طولانی مدت خشکسالی و پرتوهای زیاد دارد و جالب اینکه این جانور تنها موجودی است که می تواند در خلاء هم زنده بماند. اکنون این پرسش مطرح می شود که «tardigrade» از چه ساخته شده است؟ تازه ترین مطالعه ای که در این زمینه صورت گرفته نشان می دهد بخش قابل توجهی از «tardigrade» متشکل از «DNA» خارجی است، یعنی چیزی درحدود ۱۷.۵ درصد بدن جانور.
در ادامه این گزارش آمده است: تیمی از دانشمندان دانشگاه کارولینای شمالی به توالی سازی ژنوم گونه های خاصی از این جانور میکروسکوپی از جمله «Hypsibius dujardini» پرداخته اند تا متوجه شوند که این جانور چگونه می تواند در محیط های بسیار سخت و خشن نیز به زندگی خود ادامه دهد؟ آنها در خلال بررسی هایشان دریافتند که ژنوم این گونه از «tardigrade» متشکل از چندین نوع باکتری، قارچ و سایر موجودات ذره بینی است. بر این اساس اعلام شده که ۱۶ درصد شامل باکتری، ۷ دهم درصد قارچ، ۵ دهم درصد گیاه، یک دهم درصد ریزارگانیسم های تک سلولی و یک دهم درصد هم ویروس می شود.
به گزارش مهر، دانشمندان هیچگاه تصور نمی کردند که این جانور سخت جان تا این حد متشکل از ژن های خارجی باشد.
No tags for this post.