دانشگاه فناورمحور درکشور نداریم

 امیر علی حمیدیه در نشست کارگروه توسعه فناوری های نوین تبریز با بیان اینکه در دانشگاه های ما متاسفانه قوانین به گونه ای تنظیم شده است که اساتید به سمت پژوهش محور بودن حرکت کرده اند، تاکید کرد: باید بازنگری جدی در قوانین مربوط به ارتقای رتبه اساتید دانشگاهی بر اساس تولید فناوری انجام شود. وی ادامه داد: دانشگاه های ما فقط مقاله پرور شده اند و راه حل رفع این مشکل این است که دانشگاه ها با علم خود در مسیر تولید ثروت حرکت کنند.

حمیدیه با بیان اینکه تبریز نقاط قوت زیادی نسبت به سایر مناطق کشور دارد، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی در حوزه سلول های بنیادی گیاهی و هم چنین دارو پتانسیل زیادی دارد و تاکنون نیز فعالیت های شاخصی انجام داده و در کشور پیشتاز است.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: با مشاهده فضای موجود در میان مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تبریز بسیار امیدوار شدم، زیرا که اینجا نخستین دانشگاهی است که قصد ایجاد 'سیلیکون ولی' را برای اولین بار در ایران دارد و این بسیار ارزشمند است.

 معاون سیاسی استاندار آذربایجان شرقی: بخشی نگری در دولت تدبیر و امید حذف شده است
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید، بخشی نگری ها حذف شده است، گفت: سعی می کنیم عقب ماندگی های گذشته را جبران کنیم.
سعید شبستری با اشاره به نقش مراکز دانش بنیان در رشد و توسعه اقتصادی کشور اظهار کرد: بحث توسعه فناوری از اولویت های مدیریت استان است و به منظور تحقق آن، منطقه ویژه علم و فناوری ایجاد شده است.
وی افزود: بالاترین میزان سرمایه گذاری خارجی در کشور در آذربایجان شرقی با بیش از هفت میلیارد دلار انجام شده است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی گفت: تحقیقات بنیادی باید به سوی کاربردی شدن و حل مشکلات سلامت جامعه حرکت کند و سرانجام با تولید محصولات بنیادی دانش، باید پژوهش را به سمت تولید ثروت سوق دهیم.
شبستری با اشاره به اینکه باید از وابستگی خود به درآمد نفتی کم کنیم، ادامه داد: باید فاصله خود را از کشورهای دیگر در حوزه فناوری کم کنیم که پیشرفت در حوزه تحقیقات سلول های بنیادی، پیشرفت سریع تری را در این زمینه از آن کشور خواهد کرد.
وی اظهار کرد: سرمایه گذاران را باید برای ورود به بخش تجاری سازی محصولات حاصل از تحقیقات سلول های بنیادی هدایت و ترغیب کنیم.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا