ابوالحسن قاسمپور در دومین جلسه اتاق فکر «راهکارهای عملیاتی شدن ایدههای خوب در جامعه» که از سوی جهاد دانشگاهی استان البرز برگزار شد، گفت: در جلسه اول این اتاق فکر، بخشی از نظرات، مفاهیم و مضامین مطرح شد و به این نتیجه رسیدیم که در جامعه ایدههای خوبی وجود دارد اما نبود ساختاری برای جذب این ایدهها منجر به از بین رفتن آنهاا میشود.
قاسمپور در ادامه گفت: تشکیل این اتاق فکر، مأموریتی است که به جهاد دانشگاهی واگذار شده است تا با همفکری دیگر سازمانها بتوان ایدهها و دستاوردهای مختلف را جمعبندی و عملیاتی کرد.
وی به دستور جلسه دوم اتاق فکر «راهکارهای عملیاتی شدن ایدههای خوب در جامعه» اشاره کرد و گفت: در این جلسه مبنای کار بر چگونگی شناسایی ایدههای مطلوب در جامعه و جذب ایدههایی است که قابلیت اجرا شدن را دارند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهایی که برای رفع این مانع میتوان در نظر گرفت، تعریف مرکزی است که بتواند پس از جذب ایدههای اولیه این ایدهها را پالایش کند.
قاسمپور به اهمیت اطلاعرسانی در روند جذب ایدههای مطلوب جامعه اشاره کرد و گفت: بخش اطلاع رسانی این کار میتواند بر عهده صدا و سیما قرار گیرد و لازم است که این نهاد تلاش زیادی را در این خصوص انجام دهد؛ علاوه بر این، از طریق رسانهها به خصوص رسانههای مکتوب نیز میتوان بر امر تبلیغات این طرح تاکید کرد.
وی در پایان دستور کار جلسه سوم را مطرح و بیان کرد: در جلسه بعد، تشکیل سه کارگروه در زمینههای ایدههای تجاری، ایدههای فرهنگی و کارگروه مشاوره و پالایش ایدههای ارائه شده پی گرفته میشود.
سامانه ثبت ایدهها در کشور طراحی شود
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان البرز نیز گفت: ضروری است سامانه ثبت ایدهها به صورت فراگیر در استانها و یا در گستره ملی طراحی شود.
احمدرضا فیروزی در ادامه دومین جلسه این اتاق فکر گفت: کلیات مطرح شده در اولین جلسه اتاق فکر «راهکارهای عملیاتی شدن ایدههای خوب در جامعه» در یک صورتجلسه تنظیم شده است.
وی افزود: در این اتاق فکر سعی شده است که نگاه کاملا فرهنگی نباشد؛ اما مطلوب آن است که حتیالمقدور نگاه فرهنگی بر سایر حوزهها ارجح باشد.
به گزارش ایسنا، فیروزی با ارائه راهکاریی برای ایجاد ساختار جذب و عملیاتی کردن ایدهها در جامعه تصریح کرد: یکی از راهکارها میتواند ایجاد کارگروهی برای تبیین و مدیریت ایدهها در سطح مسؤئولان ارشد و خبرگان استانی باشد که ایدههای دریافت شده را بررسی، پالایش و مدیریت کند.
No tags for this post.