این آزمایش میتواند به تشخیص سلامت گوشت و غذاهای دریایی که از کشتارگاهها یا دریا به بازار منتقل شدهاند، کمک کند.
یانکه چی و همکارانش از دانشگاه یوتا برای سرعت بخشیدن به این فرآیند یک آزمایش ساده ابداع کردند که نتایج حساس را به سرعت انتقال میدهد.
آنها از نانولولههای بسیار درخشان و توخالی استفاده کردند که در زمان واکنش نشان دادن به ترکیباتی که از گوشت حین تجزیه شدن آن منتشر میشود، کمتر میدرخشد.
محققان برای آزمایش این نانولولهها، نمونههای یک گرمی از انواع گوشت گاو، مرغ، ماهی و میگو را برای چهار روز در محفظههای دربستهای قرار دادند. زمانی که سیستم قابل حمل با یک قاشق چایخوری از بخار متصاعد شده از نمونه مواجه شد، در کمتر از یک ساعت واکنش نشان داد که برای سنجش بلادرنگ تازگی ماده غذایی، مناسب است.
این محققان همچنین دریافتند که لولهها تا بیش از 10 درصد کاهش درخشش داشتند که نشاندهنده فاسد شدن نمونه بود.
به گزارش ایسنا، جزئیات این تحقیق در مجله ACS Sensors منتشر شده است.
No tags for this post.