این دو نفر عضو گروه هایی بوده اند که حدود 45 هزار سال پیش در منطقه قفقاز محل تلاقی گرجستان و جنوب روسیه ساکن بودند و از طریق شکار حیوانات و خوردن گیاهان زندگی می کردند.
آنها از آفریقا به این مناطق کوچ کرده بودند. در آن زمان، نئاندرتال ها (گونه دیگری از انسان های اولیه) در اروپا ساکن بودند.
طبق گفته دانشمندان، این گروه ها در عصر یخبندان برای هزار سال مهجور و بدون تماس با دیگر انسان ها بودند. آب شدن یخ ها در انتهای عصر یخبندان آنها را دوباره در تماس با دیگر انسا ن ها قرار داد و آنها اسب سواری، گله داری و فلزکاری را در غرب اروپا حدود پنج هزار سال پیش رواج دادند.
دانیل بردلی، محقق نسل شناس (ژنتیک شناس) کالج ترینیتی دوبلین در این مورد می گوید: اروپاییان امروزی ترکیبی از گونه های اجداد باستانی هستند. تنها راه رمزگشایی در مورد آنها دنبال کردن ژنوم آنها از هزاران سال پیش است؛ زمانی که هنوز اختلاط ژنی اتفاق نیفتاده بود.
پیش از این کشف، دانشمندان سه دودمان اروپایی ها را شناسایی کرده بودند.
آندره مانیکا، محقق نسل شناس دانشگاه کمبریج گفت: ساکنان قفقاز شامل گونه چهارم هستند که پیش از این ناشناخته بوده است. آنها نقش مهمی در ایجاد اجداد اروپاییان و ساکنان آسیای مرکزی و شبه قاره هند داشتند.
بردلی این یافته را یک بخش مهم تازه در معمای اجداد انسان ها نامید. طبق نظر رون پینهاسی، باستان شناس دانشگاه دوبلین، ساکنان قفقاز در گروه های 20 تا 30 نفره در غار ها زندگی می کردند.
یکی از دو مجموعه بقایا در غاری نزدیک روستای اسوری در غرب گرجستان و دیگری در فاصله 40 کیلومتری غاری دیگر نزدیک روستای کومیستاوی کشف شده اند.
به گزارش ایرنا از رویترز، این تحقیق در نشریه 'ارتباطات طبیعت' منتشر شده است.