ضیاءالدین الماسی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از روند تصفیه فاضلاب شهر بندرعباس افزود: محیط زیست مطلوب حق مردم است و با وجود چالش ها و کمبود اعتبار، تحقق این اصل وظیفه ماست.
وی درباره ضرورت تعامل و همکاری میان دستگاه های ذیربط (آبفا و محیط زیست) در راستای بهبود محیط زیست دریایی و شهری، گفت: تا زمانی که هریک از ما جزیره ای عمل کنیم این مهم حاصل نخواهد شد.
الماسی تصریح کرد: اگر سیاستگذاری منسجم و و قوی بین بخشی و تامین اعتبار انجام شود، بار زحمت دستگاه های ذیربط سبک تر و قدرت چانه زنی برای جذب اعتبار به منظور رفع چالش های بخش فاضلاب و محیط زیست نیز بیشتر می شود.
مدیرکل دفتر آلودگی محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشور در این بازدید، محصول فرایند تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس را نشانه بهبود و ارتقای سلامت محیط زیست در این شهر عنوان کرد.
موضوع ورود فاضلاب به دریا در شهر بندرعباس سالهاست با اعتراض اداره کل حفاظت محیط زیست استان، دوستداران محیط زیست و نهادهایی مانند شورای شهر و رسانه ها روبرو شده که تاکنون این تلاش ها و اعتراض ها بی نتیجه بوده است.
کیانوش جهانبخش عضو شورای شهر بندرعباس، اواخر شهریورماه امسال در اقدامی نمادین با ورود به خور شیلات این شهر و انداختن خود به فاضلاب، اعتراض خود را نسبت به ورود پساب های آلوده به خلیج فارس نشان داد.
به گزارش ایرنا، بر پایه اعلام اداره کل محیط زیست استان هرمزگان، سالیانه 87 میلیون و 801 هزار و 248 مترمکعب فاضلاب شهری و خانگی در استان هرمزگان تولید می شود که از این میزان 25.5 درصد آن تصفیه می شود.