نتایج بررسی جدید نشان می دهد که مصرف دو مشت گردو در روز با کاهش سطح کلی کلسترول خون، به پیشگیری از بیماری قلبی کمک می کند.
به گفته محققان، گردو حاوی مواد مغذی مهمی مانند چربی های اشباع نشده، پروتیین، ویتامین ها و مواد معدنی است.
علاوه بر این، نتایج این بررسی نشان داد که مصرف گردو به ویژه در کاهش خطر بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت نوع دو، مهم است.
دکتر 'مایکل فالک' یکی از نویسندگان این مطالعه از 'سازمان تحقیقاتی علوم زندگی' در امریکا می گوید: نتایج مطالعه ما تاکیدی است بر مجموعه تحقیقات فزاینده ای که نشان می دهند مغزهای درختی مانند گردو، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند.
براساس یافته های محققان، مصرف روزانه دستکم دو وعده گردو معادل حدود 60 گرم ، تاثیر زیادی بر کاهش کلی کلسترول دارد.
به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی دیلی میل،مغزهای درختی حاوی مواد مغذی مهمی هستند و در این میان گردو تنها مغزی است که مقدار کافی آلفا لینولنیک (ALA) را — شکل پایه درختی امگا 3 — تامین می کند به طوری که 28.34 گرم گردو، 2.5 گرم آلفا لینولنیک دارد.