وجود بیش از حد یونهای فلزی سنگین، آب را به نوشیدنی سرطانزا تبدیل میکند
علی احمدعالم، در گفتوگو با ایسنا، فناوری نانو را عینک جدیدی برای دانشمندان این عصر خواند و اظهار کرد: مهمترین هدف این انجمن شناسایی این رشته به آحاد جامعه علمی است.
وی با بیان اینکه در دو سال گذشته همایش، سمینار و کارگاههای عمومی و تخصصی بسیاری برگزار شده است، افزود: در کارگاه 8 ساعته عمومی، الفبای نانو و در کارگاه 25 ساعته تخصصی، مجموعه روشها، مکانیزم و مفاهیم این فناوری مهم به دانشجویان آموزش داده شده است.
احمدعالم با اشاره به ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در کشور، خاطرنشان کرد: این ستاد قدرتمند زیر نظر دفتر ریاست جمهوری تشکیل شده و این انجمن نیز تحت پوشش ستاد توسعه فناوری نانو کشور قرار داشته و به عنوان نهاد ترویجی این ستاد معرفی شده است.
دبیر انجمن علمی نانو دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره)، با اشاره به فعالیتهای انجام شده در این انجمن، اضافه کرد: میزبانی دوساله آزمون ملی فناوری نانو، بازدید از نمایشگاه دستاوردهای فناوری نانو در کشور و همچنین تولید نشریه مکتوب و مجازی از جمله اقدامات این انجمن علمی است.
وی با اشاره به اینکه دغدغه امروز دنیا، انرژی، بهداشت و آب است، یادآور شد: این انجمن سعی دارد تا با برگزاری کارگاههای بهینه سازی مصرف انرژیهای نو، با توجه به فناوری نانو در سطح استان و ملی گوشهای از مشکلات موجود در این سه زمینه را برطرف کند.
احمدعالم با بیان اینکه قزوین پایلوت انرژی است و هدر رفت انرژی در استان نسبتا بالاست، گفت: بر پایی کارگاههای انرژی علاوه بر خلاق کردن ذهن افراد برای تولید و ثبت اختراع میتواند به چگونگی بهینه سازی مصرف انرژیهای نو در استان کمک کند.
دبیر انجمن علمی نانو دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره)، در پایان با اشاره به طرح حذف یونهای فلزی سنگین از آبهای آلوده، اظهار کرد: وجود بیش از حد این یونهای فلزی سنگین سبب آلودگی آبها شده و زمانی که تعداد این یونها در آب از حد استاندارد خارج شود، آب را به یک نوشیدنی سرطانزا تبدیل میکند.
No tags for this post.