این پژوهش شامل آزمایش این واکسن برای اولین بار در کارکنان بزرگسال مراقبتهای بهداشتی و سایر افراد در معرض خطر آفریقا بود.این پژوهش به شناسایی دوز مورد نیازی که در کارآزماییهای بالینی متعاقب و تولید واکسن در مقیاس بزرگ استفاده میشود، میپردازد.
بر اساس اعلام یک کنسرسیوم جهانی که محققان به دستور سازمان بهداشت جهانی در آن گرد هم آمدهاند، اگر آزمایشهای بزرگتر (که برخی از آنها در حال حاضر در مالی در حال انجام هستند) پذیرش بالینی واکسن و ایمنی آن را تایید کنند، این واکسن میتواند مصوبات قانونی را برای تبدیل شدن ابزاری جهت قطع انتقال شیوع ابولا در آینده به دست آورد. برای دستیابی به این هدف باید تمام کسانی را که در معرض افراد مبتلا به ابولا هستند، واکسینه کرد.
مایرون ام لوین، رئیس بخش بهداشت جهانی دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند اظهار کرد: این کار گامی مهم در راه رسیدن به استفاده از این واکسن در انسانها است.این واکسن شامل یک آدنوویروس (ویروس سرماخوردگی) اصلاح شده است، به طوری که در انسانها ایجاد بیماری نمیکند و نمیتواند تکثیر شود.
این پژوهش به مقایسه آزمایشات قابل قبول بالینی و پاسخهای ایمنی از 20 شرکتکننده بزرگسال در بالتیمور و 91 نفر در مالی را که به هر گروه سطوح مختلفی از دوز واکسن داده شده بود، پرداخت.
این پژوهش نشان داد که هیچ نگرانی ایمنی وجود ندارد و توصیه میشود که مطالعات بیشتری صورت پذیرد. به گزارش ایسنا، این مقاله در مجله Lancet Infectious Disease منتشر شده است.
No tags for this post.