جدیدترین روشهای تشخیصی و درمانی اختلالات تنفسی خواب بررسی می شود
دکتر جهانگیر قربانی دبیر علمی این سمپوزویم گفت:دراین سمینار که با همکاری گروه گوش و حلق و بینی این مرکز و سایر گروه های آموزشی مرتبط برگزار می شود در مورد جدیدترین روشهای تشخیصی و درمانی اختلالات تنفسی خواب بحث و سخنرانی خواهد شد.
وی افزود: امروزه نقش منفی اختلالات خواب در زندگی بطور گسترده ای مشخص شده است و بخش مهمی از این اختلالات مربوط به مشکلات تنفسی حین خواب است که طیف وسیعی از مشکلات را شامل می شود که ممکن است از یک خرخر ساده تا انسداد تنفسی و خفگی در خواب را در برگیرد.
این عضو هئیت علمی مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری ادامه داد: مشکلات تنفسی خواب پیامدهای وسیع جسمی، روانی، فردی و اجتماعی دارد بنابراین بررسی و درمان اختلالات تنفسی خواب زمینه مشترکی بین رشته های مختلف پزشکی مانند گوش و حلق و بینی، ریه، طب کار، کودکان، روانپزشکی، مغز و اعصاب، فک و صورت و دندانپزشکی دارد.
قربانی افزود: در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پیشگام بوده و مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری جزء اولین مراکز آموزشی فلوشیپ خواب در کشور است و این سمپوزیوم در راستای شناساندن جدیدترین روشهای تشخیصی و درمانی اختلالات تنفسی خواب برگزار خواهد شد.
وی گفت: سمپوزیوم مذکور دارای 4 امتیاز بازآموزی برای متخصصین رشته های گوش و حلق و بینی، فوق تخصص ریه، طب کار، کودکان، بیماریهای مغزو اعصاب، جراحی مغزو اعصاب، بیهوشی، روانپزشکی، جراحی فک و صورت و دانپزشکی است.
به گزارش ایرنا از بیمارستان مسیح دانشوری ،گفتنی است: بی خوابی شایع ترین اختلال خواب بوده واختلالات تنفسی حین خواب از اختلالات شایع خواب هستند.
یک سوم مردم ایران از بی خوابی به عنوان شایع ترین اختلال خواب رنج می برند.
یکی از مهمترین مباحث مطرح شده در حوزه سلامت جسم و روان انسان ها، خواب نرمال و طبیعی است چراکه بروز اختلال در روند آن، می تواند سلامت انسان ها را مورد تهدید قرار دهد.