جهش علمی کنونی ایران سکوی پرشی برای موفقیت‌های آینده است

پروفسور عباس علوی استاد برجسته دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا در دیدار با شورای اجرایی و کارگروه علمی جایزه مصطفی(ص) با بیان اینکه ایران در سال‌های گذشته نقش تولیدکننده علمی داشته است، اظهار کرد: ایران یکی از تاثیرگذارترین کشورها در به وجود آمدن علمی است که در حال حاضر دنیا را اداره می‌کند و همچنین در گذشته بدون داشتن فناوری و ابزارهای شناخت علم توانستیم باعث پیدایش دنیای جدید در خاورمیانه باشیم.

وی در ادامه افزود: متاسفانه ما نتوانستیم در انقلاب علمی که از قرن 18 و 19 شروع شد، همپای اروپا به رقابت بپردازیم اما به دلیل پیشینه خوب و موثر ایران در علم می‌توانیم با تغییراتی در شیوه تدریس، حمایت های دانشگاهی و ایجاد فضاهای مناسب آموزشی با وجود استادان و الگوهای مناسب علمی در رشته‌های مختلف و در واقع ارزش دادن به سطح کیفیت علمی به جایگاه بالاتری در دنیا دست پیدا کنیم.

این استاد دانشگاه با اشاره به زمان برگزاری جایزه مصطفی(ص) و ایجاد فضایی برای گفتگو و تبادل علمی مسلمانان جهان عنوان کرد: می‌توان بستری برای انگیزه دادن استادان به دانشجویان در هر مقطعی و تشویق و حمایت آن‌ها ایجاد کرد تا زمینه‌ای برای موفقیت‌های بیشتر علمی به وجود آید. من به عنوان کسی که در حوزه علمی فعالیت دارم یکی از موفقیت‌هایم را ارتباط نزدیک و صمیمی با دانشجویان می‌دانم و به نظر من با کنار گذاشتن فاصله طبقاتی و رابطه صمیمی میان استادان و دانشجویان و از همه مهم‌تر تشویق های علمی همچون جایزه مصطفی(ص) است که می‌توان فضایی مناسب برای دانشمندان و محققان علمی کشور ایجاد کرد.

پرفسور علوی با بیان اینکه جهش علمی که اکنون در ایران شکل گرفته را می‌توان سکوی پرتابی برای موفقیت علمی در آینده دانست و تاکید کرد: برای رسیدن به بالاترین سطح علمی نیازمند حمایت‌های دولت و بودجه برای پژوهش‌ها و تحقیقات هستیم و برگزاری برنامه‌هایی مانند جایزه مصطفی (ص) نوعی تشویق در فضای علمی جهان اسلام و هدیه‌ای بزرگ برای دانشمندان است و این مهم نیز راهی برای افزایش سطح لذت علمی و موثر در جهان اسلام است.

به گزارش فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی جایزه مصطفی(ص)، گفتنی است پروفسور عباس علوی یکی از پیشگامان عرصه فناوری فیزیک پزشکی و از پیشروان دانش پزشکی هسته‌ای است. وی از سال 1971 تاکنون عضو هیئت علمی دانشگاه پنسیلوانیا و رئیس بخش پزشکی هسته‌ای این دانشگاه بوده است و هم‌اکنون ریاست مشترک مرکز مطالعات کهنسالی این دانشگاه را بر عهده دارد. این پزشک ایرانی در کنار «دکتر دیوید کوهل» پزشک نامی آمریکایی، از ابداع کنندگان فناوری فیزیک ‌پزشکی به شمار می‌رود. جامعه پزشکی هسته‌ای آمریکا به دلیل خدمات علمی ارزنده وی در زمینه سیستم‌های پت اسکن، بالاترین جایزه خود را در سال 2004 به پروفسور علوی اهدا کرد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا