کنفرانس امنیت غذایی جهان برگزار شد
انتظار میرود که جمعیت جهان تا سال 2050 به بیش از 9 میلیارد نفر برسد؛ از همین رو، دستیابی به اهداف امنیت غذایی در جهان، یکی از بزرگترین چالشهای پیش روی بشر محسوب میشود. سوء تغذیه، کمبود ریزمغذیها و چاقی، چالشهای عمده امنیت غذایی هستند.
کنفرانس امنیت غذایی جهان 2015 با هدف بررسی چشمانداز امنیت غذایی، ارزیابی جنبههای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، آگاهی از نتایج جدیدترین تحقیقات و ارائه راهکارهای نوآورانه در حوزه امنیت غذایی برگزار گردید.
امنیت غذایی منطقهای و جهانی، سیاستهای پایدار برای بهبود امنیت غذایی در جهان، سیستمهای تولید پایدار مواد غذایی، زنجیره ارزش غذایی و یافتن منابع پایدار غذایی، پیشرفتهای فناوری برای بهبود تغذیه در جهان، تأثیرات تغییرات آب و هوایی در تولید و توزیع مواد غذایی، علم و امنیت غذایی، مهمترین محورهای این کنفرانس را تشکیل میدادند.
اساتید برجستهای از دانشگاههای هاروارد، آکسفورد، نبراسکا، دال هوسی، کرنل، کلمبیا و کشاورزی چین، اعضای کمیته علمی- فنی کنفرانس امنیت غذایی جهان بودند.
در طی چهار روز برگزاری کنفرانس، در مجموع 370 مقاله و پوستر توسط پژوهشگران، اساتید و دانشجویانی از 50 کشور جهان از جمله آمریکا، آلمان، ایتالیا، ایران، انگلیس، استرالیا، برزیل، بلژیک، چین، دانمارک، ژاپن، سوئد، سوئیس، فرانسه، کره جنوبی، کانادا، مکزیک، نروژ، هلند، هند و یونان ارائه شدند.
از ایران، قدسی، امیدوار، عینی (دانشگاه شهید بهشتی)، راغفر (دانشگاه الزهرا)، رشیدیان (دانشگاه تهران) با ارائه پوستر:
Effect of Multidisciplinary Supplementary Program for Improvement of Nutritional Status of Children (MuPINSC) on children’s anthropometric and household food security status
در حاشیه برگزاری کنفرانس اصلی، 11 کارگاه آموزشی با محورهای: سیاستهایی برای بهبود امنیت غذایی در منطقه و جهان، سیستمهای پایدار تولید مواد غذایی، دستاوردهای فناوری برای تأمین غذا برای جمعیت 9 میلیاردی زمین، کاهش خطرات تولید مواد غذایی، کاهش ضایعات مواد غذایی برگزار شدند.
No tags for this post.