روبات انسان نما پیش از مریخ به دانشگاه می رود

طی نیم قرن گذشته و همزمان با توسعه اکتشافات فضایی، یک نکته برای دانشمندان این عرصه مثل روز روشن شده و آن اینکه اعزام فضانوردان به محیط سخت، خشن و غیرقابل پیش بینی فضا کاری خطرناک و پرهزینه است.

آژانس فضانوردی آمریکا با هدف پیدا کردن راهی برای به حداقل رساندن این خطرات و هزینه های جاری، در حال آماده کردن و اعزام یک جفت روبات انسان نمای پیشرفته موسوم به  به دانشگاههای MIT و Northeastern University است تا تحقیقات جامعی درخصوص توسعه فناوری طراحی و ساخت روباتهای انسان نما با قابلیت امدادرسانی اضطراری صورت گیرد.

ناسا بر این باور است که از این نوع روباتها می توان برای بالابردن ضریب ایمنی مأموریتهای سرنشین دار و همچنین استفاده به عنوان کمک رسان فضانوردان در سفر به مریخ بهره گرفت.

گروه هایی که در این دو دانشگاه با این دو روبات سر و کار خواهند داشت پیشتر در چالش روباتیکی DARPA که چند ماه پیش برگزار شد حضور داشته اند و حالا ضمن دریافت بودجه های تحقیقاتی لازم از ناسا، اهداف این آژانس فضانوردی برای توسعه قابلیتهای این روباتها را محقق می سازند.

به گزارش مهر، روبات  از نوع روباتهای انسان نما بوده که ۱.۹ متر قد و ۱۲۵ کیلوگرم وزن دارد و از این حیث می توان آن را به یک انسان ورزیده و درشت هیکل مقایسه کرد. دانشمندان مرکز فضایی جانسون ناسا با همکاری دانشگاه تگزاس این روبات را طراحی و ساخته اند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا