نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

تاثیر استرس‌های خانوادگی بر توهین‌آمیز شدن گفتار مدیران با کارمندان

 محققان طی پژوهش چهارماهه به منظور بررسی رابطه بین مشکلات خانوادگی مدیران و رفتارهای سوءاستفاده‌ گرایانه از کارمندان، ۱۵۰ مدیر سطح متوسط و تمام کارمندان شاغل در ۵۰۰ شرکت آمریکایی و کانادایی را مورد بررسی قرار دادند. سپس همین روش تحقیق در مورد ۱۰۰ مدیر سطح متوسط و ارشد سازمان‌های ۲۰ نهاد صنعتی در آمریکا نیز اجرا شد.

نتایج نشان می‌داد که مدیران، خستگی ناشی از مشکلات خانوادگی خود را بر کارمندان تحمیل می‌کنند. علاوه بر این کارفرمایان زن درصد بیشتری از این سوءاستفاده‌ها و توهین‌های کلامی را در مقایسه با مردان به خود اختصاص داده‌اند.

به گفته محققان شاید توجیه این امر در نقش زنان در خانه نهفته باشد، چراکه اغلب زنان توجه بیشتری به مسایل خانوادگی دارند و استرس های بیشتری از جانب محیط خانوادگی دریافت می‌کنند. به همین علت زودتر از نظر شخصیتی تهی می‌شوند و پیامدهای متعاقب آن را نظیر سوءاستفاده‌های کلامی و توهین به کارمندان خود نیز انتقال می‌دهند.به گزارش ایسنا، این پژوهش در مجله " Academy of Management Journal " منتشر شده است.

خروج از نسخه موبایل