سورنا ستاری روز شنبه درجمع تعدادی ازمدیران صنایع وتجار آذربایجان شرقی در اتاق بازرگانی تبریز افزود: 38 هزار نفر از220 هزار دانشجو درحال تحصیل در دانشگاه های آذربایجان شرقی،درمقطع تحصیلات تکمیلی ادامه تحصیل می دهند وسرمایه بزرگی از دانش کشور به شمار می روند که نیازمند توجه هستند.
وی گفت: تحقیقات دولتی کارآیی لازم را ندارد ومحققان حقوق بگیر دولت از نوآوری و کاربردی کردن دانش دور هستند و باید برای تحقق این مهم از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم.
وی افزود: ساختاردولت با ساختار کار تجاری مطابقت ندارد و دولت نباید به عنوان رقیب بخش خصوصی وارد این صحنه شود بلکه نقش حمایتی دولت از بخش خصوصی دراین زمینه مورد توجه است.
وی با اشاره به حمایت دولت از طرح های کلان تولیدی توسط بخش خصوصی گفت: در زمان حاضر فن آوری حرف اول را در دنیا می زند و دانش باید درتمامی بخش های تولیدی و صنعتی ما وارد شود.
وی افزود: جوانان خلاق و ایده پرداز بزرگترین سرمایه های ملی کشور هستند و سرمایه گذاران باید این پتانسیل بزرگ را به سمت خود جلب کنند.
وی گفت: تنوع زیست محیطی ایران نیز پتانسیلی است که باید از آن به نحو احسن استفاده کرده و با استفاده از دانش و فناوری محصولات جدید به بازارهای جهانی عرضه کنیم.
وی افزود: معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری با هدف حمایت از تجاری سازی دانش در سال جاری یک هزار و 500 شرکت دانش بنیان را از پرداخت مالیات معاف کرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن آذربایجان شرقی نیزگفت: آذربایجان شرقی از استان های تاثیرگذار در اقتصاد کشور است و حضور هشت واحد تولیدی استان در میان واحدهای نمونه کیفی کشور در سال جاری نشانه ای از توجه صنعتگران به دانش فنی است.
صمد حسن زاده افزود: فناوری موضوع مهمی است که مسئولان استان دراین خصوص اهتمام ویژه داشته و تفاهم نامه های مناسبی بین صنعت و دانشگاه های استان به امضا رسیده است.
وی با اشاره به قدردان بودن جامعه صنعتی و تولیدی کشور از اقدامات ارزشمند دولتی گفت: دولت تدبیر و امید زیرساخت های لازم برای فعالیت شرکت های دانش بنیان و فناورانه را فراهم کرده است و در زمان حاضر 169 واحد فناوری دراین استان فعال است.
به گزارش ایرنا، وی افزود: افزایش حمایت های زیربنایی از واحدهای تولیدی و اصلاح برخی از زیرساخت ها، استعدادهای موجود این استان را بیش از پیش شکوفا خواهد کرد.