امکان اختصاص 10 درصد مالیات واحدهای تولیدی به تحقیقات

 علی اصغر توفیق در آیین افتتاحیه سومین جشنواره فناوری‌های نو و پیشرفته تبریز، شجاعت، ایمان، هنر، صنعتگری و … را از مهم ترین ویژگی‌های مردم تبریز و آذربایجان شرقی دانست و گفت: تا یک سال پیش وقتی اسم تبریز به میان می‌آمد هیچ عنوانی از دانش و فناوری از این شهر به ذهن خطور نمی‌کرد.

وی با بیان اینکه فناوری‌های نو ادبیاتی است که به تازگی وارد فرهنگ و اقتصاد ما شده است عنوان کرد: دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و صنعتگران تبریز می‌خواهند در تصویری که از این شهر در ذهن مردم ایجاد می‌شود علم ، دانش و فناوری را نیز بیفزایند.

وی با تقدیر از حضور مستمر استاندار آذربایجان شرقی در تمامی جلسات مرتبط با فناوری‌های نو و پیشرفته تبریز اظهار کرد: با تلاش های مستمری که توسط مدیریت عالی این استان انجام شده آذربایجان‌شرقی در آینده نزدیک یکی از استانهای پیشرو در زمینه علم و فناوری خواهد بود.

معاون پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: شراکت بین دانشگاه و صنایع می‌تواند تا حد زیادی به مشکلات موجود در عرصه صنعت پایان دهد.

توفیق با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر تولید علم و ثروت در جامعه اظهار کرد: علم باید در خدمت ثروت جامعه باشد و ثروت نیز به توسعه علم کمک کند. جوامعی قوی هستند که اقتصاد قوی دارند و اقتصاد قوی ناشی از علم قوی است.

وی همچنین در تبیین دارایی‌های نامشهود به عنوان ارزشمندترین دارایی‌های جوامع قدرتمند اظهار کرد: دارایی های فکری، علمی و فناوری بهترین دارایی های یک کشور توسعه یافته هستند و بیش از 80 درصد دارایی کشورهای پیشرفته نامشهود است.

به گفته وی شاخص‌های ارزیابی نیروی انسانی، دانشگاه‌ها، صنایع و .. باید متناسب با نیازهای جامعه تغییر کند.

وی با اشاره به تصویب قانون رفع موانع تولید در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از مهمترین موانعی که در حال حاضر در کشور مشاهده می‌شود، مانعی به نام پول خرج نکردن برای انجام تحقیقات است.

توفیق با تبیین مهمترین مواد قانون رفع موانع تولید گفت: بر اساس این قانون تمام واحدهای تولیدی می‌توانند به جای پرداختن کل مالیات بر اساس درآمد، 10 درصد از آن را صرف تحقیق و پژوهش کنند.

به گزارش ایسنا ، وی همچنین در بخشی از سخنان خود با تاکید بر لزوم افزایش شرکت های دانش بنیان و حمایت از آنها تصریح کرد: تمامی شرکت‌های دانش‌بنیان باید توسعه صادرات غیر نفتی را در اولویت اهداف خود قرار داده و به بازارهای جهانی نیز نگرش ویژه‌ای داشته باشند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا