طبق اعلام بانک جهانی در صورتی که اقدامات جهانی برای مقابله با تغییرات جوی با موفقیت به انجام نرسد، 100 میلیون نفر دیگر تا سال 2030 گرفتار فقر میشوند.
در این گزارش آمده است که افراد فقیر از مسائل مرتبط با تغییرات جوی بیشترین آسیب را میبینند چرا که کاهش بارش باران در تولید محصولات کشاورزی خلل ایجاد کرده و به افزایش قیمت موادغذایی منجر میشود و در عین حال نرخ ابتلا به بیماریها به دنبال جاری شدن سیل به دفعات و موج گرما افزایش مییابد.
همچنین این شرایط افراد را به سمت فقر هدایت میکند که این وضعیت در آفریقا و جنوب آسیا شدیدتر خواهد بود. به گفته کارشناسان بانک جهانی، در این شرایط مشکلات بخش کشاورزی، محرک اصلی هر گونه افزایش فقر در جهان است چرا که مطالعات نشان می دهد تغییرات جوی میتواند تا سال 2030 به میزان 5 درصد به محصولات کشاورزی خسارت وارد کند و تا سال 2080 این آمار به 30 درصد برسد.
اثرات تغییرات آب و هوایی بر سلامت از جمله افزایش تعداد مبتلایان به مالاریا و اسهال و تاثیر منفی بالا رفتن دما بر بهرهوری کاری از دیگر محرکهای اصلی رشد فقر در جهان است.
به گزارش ایسنا، این گزارش یک ماه پیش از برگزاری کنفرانس آبو هوایی سازمان ملل در پاریس منتشر شده و این کنفراس به دنبال ارتقای ترمیم پذیری همچون تقویت امنیت اجتماعی، پوشش جهانی سلامت و در نظر گرفتن اقداماتی برای مقابله با تغییرات جوی است.
No tags for this post.