کاهش احتمال دیابت نوع دو با مصرف غذاهای خانگی
افرادی که هر روز ناهار و شام تهیه شده در خانه را مصرف میکنند، 13 درصد کمتر از کسانی که در هفته فقط 6 وعده غذای خانگی میخورند، در معرض ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم قرار خواهند داشت. گفتنی است دیابت نوع دوم یکی از اصلیترین فاکتورهای خطر برای بروز بیماریهای قلبی به شمار میرود. در این مطالعه، اطلاعات مربوط به 58 هزار زن و 41 هزار مرد به مدت 36 سال (بین سالهای 1986 تا 2012) مورد بررسی قرار گرفت. هیچکدام از این افراد در آغاز مطالعه به دیابت، بیماریهای قلبی و یا سرطان مبتلا نبودند.
پژوهشهای گوناگون نشان داده است که مصرف غذای بیرون از خانه و به ویژه فست فود با کاهش کیفیت رژیم غذایی و البته وزن بالای کودکان و نوجوانان همراه است. در این مطالعه مشخص شد که مصرف وعدههای غذایی تهیه شده در خانه با کاهش وزن در طی دورهای هشت ساله در میانسالی و سالمندی همراه است. گفتنی است افراد چاق بیشتر از بقیه در معرض بروز ابتلا به بیمارهای قلبی عروقی و نیز دیابت نوع دوم هستند.
No tags for this post.