نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

کشف تجمعی از کهکشان های دور دست

 این تجمع که از هزاران کهکشان تشکیل شده و در فاصله 8.5 میلیارد سال نوری قرار دارد، بزرگترین ساختار کیهانی محسوب می شود که محققان در چنین مسافت دوری کشف کرده اند.
این کهکشان ها که از میلیاردها ستاره تشکیل شده اند، به واسطه قدرت جاذبه نزدیک یکدیگر قرار دارند و محققان با استفاده از تلسکوپ های وایز WISE و اسپیتزر Spitzer ناسا موفق به کشف این خوشه کهکشانی قدیمی شدند.
تجهیزات یاد شده با استفاده از مادون قرمز می توانند طول موج دوردست ترین خوشه های کیهانی را در میان انبوه اشعه های نزدیکتر تشخیص دهند.
تلسکوپ وایز WISE می تواند وسیع ترین تصاویر از کیهان را بگیرد و اسپیتزر Spitzer به دانشمندان در موقعیت یابی دوردست ترین و بزرگترین ساختارها کمک می کند.
محققان این خوشه غول پیکر را Massive Overdense Object (MOO) J1142 1527 نامیدند.
این خوشه با توجه به مدت زمان طولانی رسیدن نور آن به زمین، به ستاره شناسان کمک می کند تا نگاهی اجمالی به گذشته داشته باشند– بازگشت 8.5 میلیارد ساله به یک جهان تقریبا جوان.
براساس این گزارش، محققان که همواره در صدد یافتن سرنخ هایی در مورد چگونگی تکامل جهان هستند، با کشف این خوشه و سایر خوشه های شبیه به آن می توانند به چنین سرنخ هایی دست یابند.
به گزارش ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، جزئیات مربوط به این خوشه جدید کهکشانی در مجله Astrophysical Journal Letters منتشر شده است.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل