ایستگاه فضایی بینالمللی اقدام به انتشار تصویر ماهوارهای از شهرک باستانی 8000 سالهای در بیابانهای قزاقستان کرده است. این تصویر باستانشناسان را تحریک کرده تا با انجام تحقیقات بیشتر درباره این پیکربندیهای ما قبل تاریخ به کشفیات جدیدی دست یابند.
این شاهکار باستانی به شکل خاکریزهای مرموزی در دشتهای قزاقستان واقع شده و منطقه وسیعی را پوشش داده است. صدها خاکریزی که در این منطقه قرار دارد، برای اولین بار توسط یک اقتصاددان قزاق در سال 2007 کشف شد که وی معتقد بود آن ها به صورت اشکال مجزا در این منطقه چیده شدهاند.
بزرگترین این خاکریزها به شکل یک مربع است که هر ضلع آن 284 متر طول دارد و به وسیله دو خط اریب 406 متری از هم جدا شدهاند و زیربنای آن حتی از هرم بزرگ مصر در جیزا هم بزرگتر است. این بنا با نام Ushtogaysky، یکی از پنج اشکال هندسی است که از بین 260 خاکریز موجود در این محل، تاکنون شناسایی شده است.
ساختار دیگر، swastika یا Turgai swastika نام دارد که از چوب ساخته شده و نمادی باستانی در بسیاری از مذاهب بوده که هزاران سال به منظور به تصویر کشیدن قدرت و سعادت مورد استفاده قرار میگرفته است.
به گزارش ایسنا، یافتهها نشان میدهد که این اشکال متعلق به فرهنگ Mahandzhar است که بین هفت تا پنج هزار سال قبل از میلاد در این منطقه حضور داشته است. اگر این فرضیه صحت داشته باشد، دیرینهشناسان را بر این وا میدارد که در نظریههای خود مبنی بر قدیمیترین ساختاری که تاکنون به دست بشر کشف شده است، تجدیدنظر کنند.
No tags for this post.