سازمان بهداتشت جهانی World Health Organization در بیانیه ای جدید به طور رسمی اعلام کرد که اخطارهای بهداشتی در زمینه خطرناک بودن مصرف پروتئین های فراوری شده ، هیاهو های تبلیغاتی محسوب نشده و واقعی و جدی هستند . بر اساس مطالعات انجام شده توسط دانشمندان ، این موضوع به اثبات رسید که مصرف گوشت قرمز و به ویژه پروتئین ها فراوری شده سرطان زا هستند . برآوردهای اولیه از دور جدید پژوهش های کارشناسان سازمان بهداشت جهانی نشان می دهد که نتیجه این مطالعات که در اواسط سال 2016 منتشر خواهد شد ، مشابه نظریات پیشین بوده و خطرناک بودن مصرف این مواد غذائی را اثبات می کند .
بر اساس نظر کارشناسان سازمان بهداشت جهانی ، مصرف پروتیئن های فراوری شده موجب افزایش شدید خطر ابتلا به سرطان بوده و مصرف بیش از حد گوشت قرمز نیز می تواند احتمال بروز سرطان را تا بیست درصد افزایش دهد .
در همین زمینه کورت استرایف Kurt Straif مدیر مرکز پژوهش های مونو گراف سازمان بهداشت جهانی و آژانس بین المللی پژوهش های سرطان International Agency for Research on Cancer (IARC) این موضوع را به طور رسمی تائید و بر سرطان زا بودن مصرف پروتیئن های فراوری شده تاکید کرد .
بر اساس نظر کارشناسان سازمان بهداشت جهانی ، مصرف پروتیئن های فراوری شده موجب افزایش شدید خطر ابتلا به سرطان بوده و مصرف بیش از حد گوشت قرمز نیز می تواند احتمال بروز سرطان را تا بیست درصد افزایش دهد .
به گفته کارشناسان ، پروتئین های فراوری شده از قبیل سوسیس ، کالباس ، بیکن ها و هات داگ به همراه مصرف دخانیات ، اصلی ترین عوامل ابتلا به سرطان محسوب شده و مصرف گوشت قرمز به نسبت این محصولات بسیار کم خطر تر است . البته باید در نظر داشت که مصرف گوشت قرمز نیز می تواند زمینه ساز ایجاد سرطان در انسان شود .
No tags for this post.