ابوالحسن فیروزآبادی در مراسم رونمایی از پنجمین نسخه موتور جستجوگر بومی فارسی بر لزوم استفاده از نیازهای بومی بر اساس نوآوری ها و خلاقیت تاکید کرد و افزود: اطلاع رسانی ، سرگرمی ها ، نرم افزارها و فناوری از جمله سرویس هایی است که در ابتدای کار باید وارد این حوزه ها شویم.
وی با اشاره به شرایط پس از برجام در کشور گفت: شرایط پیش آمده فرصت مناسبی برای توسعه بازار کسب و کار فضای مجازی و I.C.T تا چهار برابر است و این کار با حمایت دولت و تلاش محققان دست یافتنی است.
فیروز آبادی ادامه داد: دولت توان سرمایه گذاری سنگین و مداخله در این امور را نداشته و فقط به حمایت در حد سیاستگذاری بر اساس نظرات متخصصان اقدام خواهد کرد.متاسفانه اندازه بازار I.C.T در کشور محدود و در حد و اندازه اقتصاد ملی نیست.
وی بر لزوم توسعه بازار کسب و کار فضای مجازی تا چهار برابر وضعیت موجود اشاره کرد و گفت: عواملی همچون نیروی انسانی متخصص ، قدرت خرید داخلی ، نگرش مردم و بافت جمعیت توانایی چهار برابر شدن این بازار را با همت و تلاش متخصصان می دهد.
وی یکی از مشکلات موجود در کشور را توجه بیش از حد به برخی از موضوعات دانست و گفت: متاسفانه شاهد این موضوع هستیم که افراد فراوانی در یک موضوع در حوزه فناوری و اطلاعات فعالتی می کنند که بیش از حد نیاز کشور است.
وی راه اندازی جویشگر بومی را کاری ارزنده و مطلوب دانست و گفت: پروژه جویشگر بومی از ارکان اصلی شبکه ملی مستقل اطلاعات است و با یک گروه کوچک دانشگاهی نمی توان این طرح بزرگ و ارزنده را به سرانجام رساند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی بر لزوم ایجاد مدل های اقتصادی از پیوند شرکت ها تاکید کرد و گفت: مسوولان نظام حمایت از کنسرسیوم ها که عصاره ملت هستند را در اولویت کار خود قرار داده و آمادگی کامل برای در اختیار گذاشتن امکانات به آنها را دارند.
به گزارش ایرنا ، نسخه پنجم موتور جستجوگر بومی پارسی جو امروز ( شنبه) با حضوروزیر ارتباطات، فناوری و اطلاعات، دبیر شورای عالی فضای مجازی، معاونان وزیرارتباطات وجمعی از دست اندرکاران این جویشگر در پژوهشگاه این وزارتخانه رونمایی شد.