نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

معاون پژوهشی وزیر علوم از پژوهشکده علوم و صنایع غذایی بازدید کرد

 دکتر وحید احمدی و هیات همراه در این بازدید با دستگاه‌های استخراج سیال فوق بحرانی گازکربنیک، استخراج سیال مادون بحرانی آب، جداسازی غشایی و دستگاه میدان‌های الکتریکی پالسی قوی که به منظور شکستن تحریم‌های اقتصادی علیه کشورمان در صنعت غذا توسط پژوهشگران این پژوهشکده طراحی و ساخته شده است، آشنا شدند.

در ادامه این بازدید بخشی از فعالیت‌های تحقیقاتی پژوهشکده در زمینه تولید متابولیت‌ها و ترکیبات زیست فعال گیاهان دارویی به روش کشت سلولی معرفی شد و هیات بازدید کننده در جریان روند اجرایی پروژه بررسی خصوصیات مولکولی و بیو شیمیایی ژن‌های کنترل کننده بیوسنتز کروسین زعفران قرار گرفتند.

به گزارش ایسنا،همچنین ریزپوشانی ترکیبات فراسودمند و غذاداروها به روش الکتروریسی و تولید نانوافشانه رنگ زعفران از دیگر فناوری‌های معرفی شده در این دیدار بود که مورد استقبال فراوان از سوی این هیات قرار گرفت.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل