دکتر وحید احمدی و هیات همراه در این بازدید با دستگاههای استخراج سیال فوق بحرانی گازکربنیک، استخراج سیال مادون بحرانی آب، جداسازی غشایی و دستگاه میدانهای الکتریکی پالسی قوی که به منظور شکستن تحریمهای اقتصادی علیه کشورمان در صنعت غذا توسط پژوهشگران این پژوهشکده طراحی و ساخته شده است، آشنا شدند.
در ادامه این بازدید بخشی از فعالیتهای تحقیقاتی پژوهشکده در زمینه تولید متابولیتها و ترکیبات زیست فعال گیاهان دارویی به روش کشت سلولی معرفی شد و هیات بازدید کننده در جریان روند اجرایی پروژه بررسی خصوصیات مولکولی و بیو شیمیایی ژنهای کنترل کننده بیوسنتز کروسین زعفران قرار گرفتند.
به گزارش ایسنا،همچنین ریزپوشانی ترکیبات فراسودمند و غذاداروها به روش الکتروریسی و تولید نانوافشانه رنگ زعفران از دیگر فناوریهای معرفی شده در این دیدار بود که مورد استقبال فراوان از سوی این هیات قرار گرفت.
No tags for this post.