دکتر احمد کاویانی در گفتوگو با ایسنا، گفت: در این مجله سعی شده است که از لحاظ محتوایی، شکل و نظم در قالب استانداردهای بین المللی قرار گیرد و محتوا و نحوه ارائه مقالات کاملا قابل رقابت با مجلات معتبر در زمینه بیماریهای پستان باشد.
این فوق تخصص جراحی پستان یادآور شد: برای این که این مجله به عنوان یک مجله معتبر بینالمللی در مجامع علمی دنیا مطرح شود، یک تیم کاملا آشنا به کار و قوی شامل 21 نفر عضو هیات تحریریه که بیشتر از 14 نفر آنها از اساتید دانشگاههای مختلف در دنیا مانند آمریکا، فرانسه، انگلستان، ژاپن و هلند هستند، فعالیت میکنند. همچنین هفت نفر از اساتید دیگر که در رشته های مرتبط فعالیت دارند از دانشگاههای علوم پزشکی کشور در این لیست دعوت به همکاری شده و عضو هیات تحریریه مجله هستند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 6 شماره از این مجله به چاپ رسیده است، خاطرنشان کرد: کشور ما در زمینه بیماریهای پستان راه نمایان شدن را در پیش گرفته است و با توجه به این که گاهی در موضوعات پزشکی نیاز است که از متونی برای یادگیری بیشتر استفاده شود، این ضرورت وجود دارد که ما نیز در انتشار این متون و مقالات پیشرو باشیم و از این راه برای رسیدن به هدف اصلی که همان ارتقای سطح سلامت زنان در زمینه بیماریهای پستان است، استفاده کنیم. این اقدام همچنین باعث میشود که کشور ما در یکی از شاخصهای تولید علم در دنیا که همین انتشار مجلات است نیز پیشتاز بودن خود را حفظ و بتوانیم به رشد و توسعه علمی کشور کمک کنیم.
کاویانی ادامه داد: این مجله ارزیابیهای وزارت بهداشت را گذرانده و امتیاز علمی پژوهشی به این مجله داده شده است.مدیر مسؤول و سردبیر مجله "Archives of Breast Canser" در خصوص چگونگی انتشار مجله اظهار کرد: این مجله به صورتی کاملا غیردولتی و بدون استفاده از بودجههای عمومی کشور اداره میشود و میتواند به عنوان مدلی جدید در انتشارات علمی تخصصی کشور مطرح شود.
این فوق تخصص جراحی پستان با بیان این مطلب که توسعه مخاطبین مجله و کاربردی شدن مقالات منتشر شده در آن مستلزم شناخته شدن بیشتر این مجله است، تصریح کرد: امیدواریم که همه محققان کشور از این مجله استفاده کنند و در سطح علمی کشور و بینالمللی بتوانیم گام موثری برداشته و از این رهگذر، مقالات بیشتری را به چاپ برسانیم.
تعیین جایزه تحقیقاتی برای بهترین مقاله
مدیر مسؤول و سردبیر مجله "Archives of Breast Canser" با تاکید بر اینکه تعیین جایزه تحقیقاتی به منظور اطلاع رسانی در خصوص فعالیتهای مجله و برای بهتر شدن و تقویت کار انجام شده است، در پایان گفت: جایزه تحقیقاتی برای مقالاتی که به عنوان مقاله برتر شناخته شده باشد تعیین شده است که بررسی آن توسط هیات تحریریه انجام می شود به طوری که مقاله برگزیده اول نه تنها بلافاصله و کمتر از یک ماه در شماره جدید مجله (شماره 7) به چاپ میرسد بلکه مبلغ 500 یورو هزینه ثبت نام برای شرکت در یک کنگره بینالمللی اهداء می شود. همچنین دو مقاله برگزیده بعدی هم در چهار هفته داوری شده و نتیجه ارزیابی به نویسندگان اعلام میشود و این مقالات در شماره 8 مجله چاپ و به هر کدام 300 یورو هزینه ثبت نام و شرکت در یک کنگره بینالمللی اهدا میشود.
No tags for this post.