دبیر اجرایی دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت، به اشتراک گذاشتن دستاوردهای تحقیقاتی و پژوهشی، ارائه آخرین یافته های علمی و به روز و بیان تجربیات و تبادل نظرات را از مهمترین اهداف دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت برشمرد. دکتر سیدمهدی طبایی افزود: زخم و انکولوژی، مهندسی بافت و بیومتریال زخم، زخم و لیزر، سلول درمانی، زخم و طب داخلی، طب بازساختی و ترمیم بافت، اخلاق پزشکی و پزشکی قانونی از جمله محورهای این کنگره است.
وی در مورد تعداد مقالات ارسال شده به این دبیرخانه کنگره گفت: حدود 44 مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است که از این تعداد 23 مقاله به صورت پوستر ارایه می شود.
طبایی افزود:6 کارگاه تخصصی در حوزه زخم مانند وکیوم تراپی، اوزن تراپی، فتو دینامیک تراپی ضایعات پوستی و ماگوت تراپی در زمینه ترمیم زخم در این سه برگزارمی شود و همچنین 2 کارگاه آموزشی دیگر در روزهای نهم و دهم در مرکز ترمیم جهاد دانشگاهی برگزار خواهد شد.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران به استقبال خوب محافل علمی و پژوهشگران از نخستین کنگره ملی زخم وترمیم بافت اشاره کرد و افزود: دومین دوره این کنگره در سه روز با طرح محورهای نوین در حوزه ترمیم با همکاری سایر سازمان های حوزه بهداشت و درمان برگزار شده است