علی تیموری با بیان اینکه سری جلسات مرتبط با برنامه ریزی های مربوط به ذینفعان از دوم خرداد ماه از طریق موسسه تخصصی مطالعات پلنگ آسیایی آغاز شده است، افزود: با توجه به تنوع شرایط طبیعی ایران، پراکنش گونه و عوامل اثر گذار بر برنامه های حفاظتی، موضوعات مرتبط با حفاظت و مدیریت پلنگ در ایران بسیار گسترده، متنوع و تخصصی هستند و شناسایی دقیق، تحلیل اهمیت و نقش طیف وسیع ذینفعان و جلب مشارکت آنان از عوامل بسیار موثر در افزایش پایداری اثرات برنامه حفاظت و مدیریت گونه است.
وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته در مراحل مختلف تدوین این برنامه از ظرفیت های ملی و بومی و دانش روز دنیا در خصوص موضوعات مرتبط استفاده می گردد و این موضوع در جلسات مربوط به ذینفعان نیز لحاظ شده است.
مدیرکل دفتر شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست در بخش دیگر سخنانش، افزود: : تا کنون، مطالعات و مراحل تحلیل وضعیت موجود، تعیین چارچوب کلی استراتژی ها و فعالیت ها در راستای ارزش ها و اهداف حفاظتی سازمان حفاظت محیط زیست، تدوین شده است.
به گزارش مهر،تیموری افزود: طی جلسه اول از سری جلسات مرتبط با ذی نفعان که به مدت ۸ ساعت در معاونت محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، مجموع ۱۱ نفر از کارشناسان استانی و نمایندگان برخی از دفاتر ستادی در دو گروه کاری، به تکمیل مراحل تحلیل ذینفعان پرداختند.
وی با اشاره به این موضوع که تمامی مراحل مربوطه با دقت و سرعت در حال انجام است، تاکید کرد: همواره تلاش بر این است که برنامه ریزی های انجام شده در این زمینه با شرایط ویژه پلنگ در ایران مطابقت داشته باشد.
No tags for this post.