نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

مهندسی پرکارترین فعالیت علمی در ایران است

 این در حالی است که در گزارش ماه گذشته، علوم مواد در رتبه سوم این رده بندی قرار داشت.همچنین بر اساس این گزارش، دانشگاه تهران با انتشار 125 مقاله پرکارترین دانشگاه و دانشگاه های علوم پزشکی تهران و صنعتی امیرکبیر به ترتیب با انتشار 108 و 64 مقاله در رتبه های دوم و سوم قرار داشته اند.

بر اساس این گزارش در مهرماه سال جاری تا زمان بررسی، 1306 عنوان مقاله از ایران در پایگاه اسکوپوس منتشر شده است که مقاله ' An efficient meta-heuristic algorithm for grid computing با دریافت 9 استناد بالاترین میزان استنادها را به خود اختصاص داده است.
همچنین زهرا پوریان فر با 9 استناد، محمد نصرالله زاده، مهدی مهام، علی شکوهی راد، طاهر نیک نام، سیدمهدی جعفری، غدیر رجب زاده هرکدام با پنج استناد نویسندگان پراستنادی هستند که مقالات آنها پنج یا بیش از پنج استناد دریافت کرده است.
این گزارش همچنین نشریات بین المللی را که مقالات ایرانیان در آن منتشر شده، بررسی کرده و 10 نشریه ای را که بیشترین تعداد مقالات را در مهرماه منتشر کرده اند، معرفی کرده است.
نشریه Journal of Intelligent and Fuzzy Systems با انتشار 22 مقاله در رتبه نخست و نشریه Optik با انتشار 19 مقاله در رتبه دوم این فهرست قرار دارند.
نشریات Iranian Red Crescent Medical Journal،Research on Chemical Intermediates،Journal of Industrial and Engineering Chemistry هر کدام با 17 استناد، نشریه Archives of Iranian Medicine با 14 استناد، نشریات Jundishapur Journal of Microbiology ، Synthesis and Reactivity in Inorganic, Metal-Organic and Nano-Metal Chemistry هرکدام با 12 استناد و نشریات Analytical Methods و Tehran University Medical Journal هرکدام با 10 استناد از دیگر نشریات این فهرست هستند.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل