آمار مرگ و میر ناشی از زخم پای دیابتی از سرطان های شایع بیشتر است

 سیدمحمد طبایی روز دوشنبه در نشست خبری دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در این مورد توضیح داد: 45 درصد افرادی که دچار زخم پای دیابتی می شوند، در طول پنج سال فوت می کنند.
وی تاکید کرد: مسوولان و دست اندرکاران حوزه سلامت باید توجه بیشتری به این عارضه داشته باشند تا خدمات مطلوب تری در راستای درمان آن به بیماران ارایه شود.
طبایی، زخم بستر را از دیگر زخم های مهم دانست که سلامت افراد را به خطر می اندازد و گفت: بر اساس آمارهای جهانی بین 9 تا 10 درصد بیماران بستری، دچار این عارضه می شوند.

** هزینه سالانه بیش از هزار میلیارد تومان برای درمان زخم پای دیابتی 
دبیر اجرایی دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت به هزینه های صرف شده برای درمان زخم پای دیابتی در کشور اشاره کرد و گفت: سالانه بالغ بر هزار میلیارد تومان به صورت مستقیم برای درمان این عارضه هزینه می شود.
طبایی با بیان اینکه این بار مالی هنگفت نشان دهنده ضرورت اهتمام و برنامه ریزی جدی تر در این زمینه است، افزود: در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های حوزه سلامت، کمتر به این موضوع توجه شده است.
وی اظهار کرد: این عارضه علاوه بر هزینه های مالی، از کارافتادگی و فوت بیماران را نیز در پی دارد که میزان این تبعات از برخی سرطان ها نیز بیشتر است.
دبیر اجرایی دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در مورد تعداد مقالات ارسال شده به این کنگره نیز گفت: حدود 50 مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است که از این تعداد 20 مقاله به صورت پوستر ارایه می شود.
به گزارش ایرنا،وی افزود: علاوه بر 60 سخنرانی علمی، هشت کارگاه تخصصی نیز با موضوعات مرتبط طی سه روز برگزاری این کنگره ارایه می شود. دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در روزهای ششم تا هشتم آبان ماه جاری در بیمارستان میلاد تهران با حضور متخصصان و پزشکان داخلی برگزار می شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا