نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

درمان زخم مزمن متولی خاص ندارد

دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید روز دوشنبه در نشست خبری دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت با اشاره به اینکه موضوع زخم در کشور ما مغفول مانده است، افزود: به دلیل بار مالی زیاد، بسیاری ار بیمارستان ها به خصوص بیمارستان های دولتی محدودیت هایی در پذیرش این افراد دارند.
وی اظهار امیدواری کرد که با حمایت و پشتیبانی جدی مسوولان این حوزه، شاهد توجه بیشتر به این موضوع مهم در کشور باشیم.
جاوید، یکی دیگر از مشکلات حوزه زخم مزمن مانند زخم دیابتی را نبود کار تیمی اعلام کرد و گفت: درمان زخم مزمن نیازمند کار تیمی است اما به این رویکرد در کشور کمتر پرداخته می شود.
وی با اشاره به اینکه ما در یک سال گذشته توانستیم با رویکرد تیمی در حوزه درمان نتایج خوبی را به دست آوریم، اظهار کرد: با بهره گیری از فناوری های بومی که توسط شرکت های دانش بنیان یا محققان داخلی تولیدشده، توانستیم خدمات مطلوبی به این افراد ارایه دهیم.
مدیر مرکز جامع ترمیم زخم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، لارو درمانی و وکیوم تراپی را از مهمترین روش های درمانی در این مرکز اعلام کرد و گفت: پیش از این برخی بیماران برای مداوا به خارج از کشور سفر می کردند اما درحال حاضر این مجموعه در حال ارایه این روش های درمانی است.
وی بیان کرد: اگر این فناوری ها و دستاوردها از خارج از کشور تهیه می شد، هزینه بالایی را باید متحمل می شدیم و اغلب بیماران قدرت پرداخت هزینه های درمان این بیماری را نداشتند.
جاوید، کاهش طول درمان، کاهش استفاده از روش های تهاجمی تر و کاهش قطع عضو را از وظایف این مجموعه برشمرد و گفت: این مجموعه با تمام توان درصدد ارایه خدمات مناسب به بیماران است.
دبیر علمی دومین گنگره ملی زخم و ترمیم بافت نیز در این نشست به توجه محققان و جوامع علمی به راه های تشخیص و درمان زخم اشاره کرد و افزود: این اقدام رویکرد جدید جوامع علمی است و ما نیز در این راستا گام برمی داریم.
دکتر پروین منصوری به حضور مهمانان خارجی در این کنگره اشاره کرد و گفت: محققانی از کشورهای اسپانیا، آلمان و ترکیه در کنگره زخم و ترمیم بافت حضور خواهند داشت.
به گزارش ایرنا، دومین کنگره زخم و ترمیم بافت در روزهای ششم تا هشتم آبان ماه جاری با حضور محققان و پزشکان در بیمارستان میلاد تهران برگزار می شود.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل