جلال بختیاری در گفتگو با مهر، گفت: در گذشته آیین نامه ای به صورت اختصاصی برای ستاد هفته پژوهش وجود نداشت که این آیین نامه تدوین و براساس آن تمامی وزارتخانه ها، دانشگاه آزاد، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حوزه علمیه قم، سازمان انرژی اتمی، سازمان محیط زیست و مرکز پژوهش های مجلس عضو این ستاد شدند.
وی با اشاره به تدوین آیین نامه استانی برگزاری هفته پژوهش نیز افزود: این آیین نامه نیز برای نخستین بار تدوین شده و براساس آن نحوه فعالیت دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و نهادهای دولتی استانی برای برگزاری هفته پژوهش تعیین شده است.
مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم تاکید کرد: آیین نامه جشنواره دانش آموزی در هفته پژوهش نیز برای نخستین بار در ستاد هفته پژوهش تدوین شد و براساس آن برگزیدگان پژوهشی دانش آموزی در این هفته انتخاب و معرفی خواهند شد.
بختیاری با اشاره به تغییر آیین نامه تجلیل از پژوهشگران برتر نیز گفت: در گذشته شاخص های انتخاب پژوهشگران دانشگاهی و پژوهشگران مربوط به دستگاه های دولتی در یک قالب بود و بر این اساس تنها پژوهشگران دانشگاهی می توانستند در این جشنواره برگزیده شوند.
وی تاکید کرد: با بازنگری آیین نامه تجلیل از پژوهشگران برتر شاخص های انتخاب پژوهشگران دستگاه های اجرایی و دولتی تغییر کرده و این پژوهشگران براساس شاخص های جدید ارزیابی و انتخاب خواهند شد.