همکاری شبکه ساها دانشگاه آزاد با شبکه آزمایشگاهی جامع کشور

 دکتر حمید میرزاده در جلسه اخیر هیات رییسه دانشگاه آزاد به جایگاه بین المللی ایران در فناوری نانو اشاره کرد و گفت: ستاد توسعه فناوری نانو که سال 1380 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید، از ابتدا سیاستگذاری های خوبی در پیش گرفت که کماکان نیز ادامه دارد و برهمین اساس از طریق حمایت از شرکت های دانش بنیان نانو توانست تجهیزات و محصولات جدیدی را به کشورهای مجاور و اروپا صادر و ایران را به فهرست کشورهای پیشرفته در ارتباط با صنعت و فناوری نانو اضافه کند.

وی درباره همکاری شبکه ساها دانشگاه آزاد اسلامی با شبکه آزمایشگاهی جامع کشور( توانا) ستاد فناوری نانو نیز گفت: دکتر روحانی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، خواستار همکاری شبکه ساها دانشگاه آزاد اسلامی با شبکه توانا ستاد فناوری نانو شد.
میرزاده افزود: این همکاری در جهت جلوگیری از خریدهای اضافی و بکارگیری بیشتر دستگاه ها و تجهیزاتی که ممکن است در طول هفته بیشتر از چند ساعت استفاده نشوند، موثر خواهد بود.
وی به راه اندازی پژوهشکده های نانو در مدارس آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: سازمان سما نیز می تواند با همکاری ستاد فناوری نانو ریاست جمهوری، برخی از مدارس سما را به فناوری نانو تجهیز کند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: ستاد فناوری نانو نشان داده است که با سیاستگذاری درست، ثبات مدیریتی و برنامه ریزی منظم می توان به اهداف از پیش تعیین شده دست یافت، چنانکه قرائت گزارش عملکرد 10ساله این ستاد در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی بیانگر دستیابی این ستاد به بیشتر برنامه های تدوین شده بود.
وی در ادامه جلسه به تفاهم نامه همکاری معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه علوم پزشکی ایران اشاره کرد و افزود: براساس این تفاهم نامه، واحد تهران مرکزی اقدام به جذب دانشجو در 8 رشته کرده است.
هیات رییسه دانشگاه آزاد در جلسه اخیر خود مقرر کردند شبکه آزمایشگاه دانشگاه (ساها) و همچنین سازمان سما جهت همکاری با شبکه جامع آزمایشگاهی کشور(توانا) برنامه ریزی و در حوزه نانو تلاش کنند.
همچنین گزارش جلسه ممیزی رشته ها و نیز گزارش کمیسیون تخصصی شماره 1 هیات رییسه توسط معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی ارائه و مقرر شد در راستای اجرای برنامه استاندارد سازی در دانشگاه ممیزی رشته ها با قوت بیشتری ادامه یابد و رعایت استانداردهای آموزشی الزامی است.
همچنین در خصوص مرخصی بدون حقوق اعضای هیات علمی مقرر شد بررسی مرخصی بدون حقوق اعضای هیات علمی تا یکسال در اختیار روسای واحدها و مراکز آموزشی، بیشتر از یکسال تا سه سال توسط شورای آموزشی استان و بیش از سه سال در کمیسیون مرتبط در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تصمیم گیری شود.
همچنین مقرر شد ادامه تحصیل اعضای هیات علمی سازمان سما در دوره دکتری به صورت بورس رایگان صورت پذیرد.
در این جلسه، موضوع تاسیس مرکز ترجمه رسمی جهت ارائه خدمات ترجمه به دانشجویان و اساتید نیز مطرح و مقرر شد اداره ای تحت عنوان ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی (اعم از ترجمه مقالات فارسی و ویرایش مقالات علمی) و خدمات آموزشی دانشجویی ( ترجمه مدارک و گواهینامه ها) تحت نظر اداره کل انتشارات ایجاد شود.
به روز رسانی تدوین کاتولوگ معرفی دانشگاه به زبان انگلیسی، عربی، روسی از دیگر مواردی بود که در این جلسه به تصویب رسید و مقرر شد تمام معاونت های دانشگاه، اطلاعات مورد نیاز را تهیه و ارائه کنند.
در جلسه هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی نامه معاونت ورزش دانشگاه در خصوص طرح ادامه تحصیل قهرمانان ورزشی مطرح و با توجه به مصوبه 131 هیات رییسه با کلیات آیین نامه اجرایی پذیرش دانشجویان ورزشکار موافقت و مقرر شد پس از کسب مجوز از شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ و اجرا شود.
در ادامه جلسه، موضوع جابجایی ثبت شده توسط پذیرفته شدگان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در مهرماه جاری، مطرح و با پیشنهاد مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی برای ثبت درخواست جابجایی برای تمام پذیرفته شدگان و تکمیل ظرفیت تا پایان آبان ماه موافقت شد که نتایج این مرحله از درخواست ها در نیمسال دوم اعلام خواهد شد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا